24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    «Δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες για την Google», λέει ο Tony Fadell και επανεξετάζει το project των Glass

    Το Explorer Program των Google Glass τερματίστηκε τον Ιανουάριο, με πολλούς τότε να σημειώνουν ότι ίσως η αμερικανική εταιρεία βάζει στην άκρη ένα project που από κάποιους δε θεωρήθηκε και τόσο πετυχημένο. Κι ενώ ένα κομμάτι του κοινού -που ενθουσιάστηκε αρχικά με τα Glass- έστρεψε το βλέμμα στα smartwatches και τη wearable τάση που υποστηρίζουν, φαίνεται πως το τέλος δεν έχει έρθει για τα έξυπνα γυαλιά της Google, τα οποία επανεξετάζονται ως project και θα επανέλθουν με αλλαγές. Ας μην ξεχνάμε και την άποψη του “πολύ” Eric Schmidt, ο οποίος δήλωσε πριν λίγο καιρό πως πρόκειται για μία “θεμελιώδη πλατφόρμα για την Google”.

    tony-fadell-google-glass

    Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Tony Fadell, ο επικεφαλής της εταιρείας Nest, την οποία εξαγόρασε πέρισυ η Google, ο οποίος είναι πλέον και στο “τιμόνι” του project των Glass. Το πρώην στέλεχος της Apple και δημιουργός της Nest και των έξυπνων συσκευών της, αναφέρθηκε στα Google Glass και στο μέλλον τους, με τη χαρακτηριστική έκφραση πως “δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες στην Google” και το project θα επανεξεταστεί.

    Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο συνέδριο Google Zeitgeist στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και η ομάδα του “έχουν αποφασίσει να κοιτάξουν κάθε λεπτομέρεια” ώστε να προχωρήσουν το project.

    Πριν λίγες ημέρες, είχαμε διαβάσει και τις πληροφορίες ότι η Luxottica, η ιταλική εταιρεία οπτικών που βρίσκεται πίσω από φίρμες όπως οι Ray-Ban και Oakley, θα συνεργαστεί με την Google στα νέα Glass και ίσως πρέπει το επόμενο διάστημα να περιμένουμε εξελίξεις… Τι θα θέλαμε; Πιο όμορφα σχεδιαστικά, πιο “φυσικά” γυαλιά, με μικρότερο κόστος από την “πειραματική” τους έκδοση. Για να δούμε τι θα έχουμε όμως…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles