18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Triskaidekaphobia… ο λόγος που ίσως δεν δούμε iPhone 13 αλλά iPhone 14!

    Εσείς ξέρατε την πάθηση… triskaidekaphobia; Όχι, δεν κάνουμε πλάκα… είναι η φοβία του αριθμού 13 (τρεις και δέκα, αντί του “δεκατρία”) που διακατέχει ορισμένους ανθρώπους και έχει αναγνωριστεί ως ψυχολογική πάθηση.


    Αρκετοί είναι οι προληπτικοί ή όσοι απλώς… φοβούνται τον αριθμό 13, με αποτέλεσμα η Apple να σκέφτεται την… παράκαμψη του iPhone 13 και το λανσάρισμα του iPhone 14, φέτος. Σύμφωνα με το CNET, η Apple φοβάται τις μειωμένες πωλήσεις σε περίπτωση που λανσάρει ένα iPhone 13. Βέβαια, έχουμε ήδη το iOS 13, αλλά δεν είναι κάτι που ο χρήστης αναγκάζεται να βλέπει συνέχεια, ή να μιλάει γι’αυτό.

    Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία “πηδάει” ένα νούμερο. Το έκανε ξανά πριν μερικά χρόνια όταν κυκλοφόρησε το iPhone X, προσπερνώντας τη σειρά iPhone 9, ώστε να γιορτάσει τα 10α γενέθλια της συσκευής. Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε το iPhone 12S αντί του iPhone 13 ή του iPhone 14. Κανείς δε μπορεί αν το πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή οπότε… ας περιμένουμε.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles