17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “Τσουχτερή” η τιμή του Meta Quest 2 από τον Αύγουστο

    Είναι σύνηθες, όταν μια συσκευή παλιώνει να πέφτει η τιμή της, όμως αυτό μάλλον δεν ισχύει στην περίπτωση του Meta Quest 2. Η γνωστή εταιρεία του Mark Zuckerberg αποφάσισε να ανεβάσει τις τιμές από την 1η Αυγούστου, αφού στο εξής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρώσουν για την έκδοση των 128GB 400 δολάρια (από 299 που κόστιζε) και 500 δολάρια για την έκδοση των 256GB (από 399 δολάρια). Online, βέβαια, υπάρχουν ακόμα κάποια VR headsets που πωλούνται στην αρχική τιμή, γι’ αυτό όσοι… πιστοί, πρέπει να βιαστούν.

    Η τιμή του Quest 2 εκτοξεύτηκε και τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και τα αξεσουάρ. Από την 1η Αυγούστου μέχρι και το Δεκέμβριο η Meta ανακοίνωσε ότι όσοι αγοράσουν το headset θα πάρουν δώρο το παιχνίδι Beat Saber.

    Η εταιρεία αιτιολόγησε την αύξηση στις τιμές ως εξής:

    «Το κόστος κατασκευής και αποστολής των προϊόντων μας έχει αυξηθεί. Προσαρμόζοντας την τιμή του Quest 2, μπορούμε να συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις επενδύσεις μας στην πρωτοποριακή έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ωθούν τη βιομηχανία του VR σε νέα ύψη».

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ηλεκτρική ρομποτική σκούπα από την Tesla!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles