20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Volte-Tel Vsound Pro VT900 Review: «Bluetooth headphones για… “PRO” users»!

    Τα ασύρματα Bluetooth headphones αποτελούν πλέον «must-have» για κάθε λάτρη της υψηλής τεχνολογίας, καθώς όλοι οι fans των mobile-based συσκευών μπορούν να αγοράσουν ασύρματα headphones και να απολαύσουν με άνεση όχι μόνο τις τηλεφωνικές κλήσεις τους, αλλά και την αγαπημένη τους μουσική. Η ελληνική εταιρεία Volte-Tel που είναι γνωστή για την τεράστια γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει στην ελληνική αγορά, μας προτείνει τα Bluetooth-based headphones: Vsound Pro VT900, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χρηστών, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω τόσο στην επικοινωνία όσο και στην μουσική ψυχαγωγία τους, προσφέροντας συγχρόνως την maximum άνεση και ευκολία!

    vsound-pro-vt900-2

    Design that matters!

    Το Volte-Tel Vsound Pro VT900 τραβάει αμέσως την προσοχή με τον foldable (αναδιπλούμενο) σχεδιασμό του, πράγμα που σημαίνει με απλούστερα λόγια ότι μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα και άνετα παντού. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τα VT900 δεν γίνεται να μην σταθούμε στο προσαρμόσιμο headband με μαξιλαράκι, το οποίο προσθέτει πόντους στην εύκολη και άνετη προσαρμογή στο κεφάλι του χρήστη, επιτρέποντας παράλληλα την πολύωρη χρήση, σε σημείο που δεν το καταλαβαίνεις όταν βρίσκεται στο κεφάλι σου. Επιπλέον, δε γίνεται να μην σταθούμε στα μαλακά ear-cups που αγκαλιάζουν τα αυτιά του χρήστη και τα οποία καθιστούν την εμπειρία με το Vsound Pro VT900 μία πραγματική… απόλαυση. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρόταση της Volte-tel προσφέρει maximum ηχητική απομόνωση, έτσι ώστε να μην υπάρχει κάτι που να χαλάει την ακουστική σας εμπειρία.

    vsound-pro-vt900-1

    vsound-pro-vt900-3
    Κοιτάζοντας το Vsound Pro VT900 με μεγαλύτερη προσοχή δε γίνεται να μην σταθούμε στα εύχρηστα και υψηλής ευαισθησίας touch-based controls που βρίσκονται στο αριστερό ear-cup και που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας σας. Επίσης, στο αριστερό ear-cup του VT900 θα δείτε ότι βρίσκεται το on/off button (μαζί με το ενδεικτικό led που μας ενημερώνει για την κατάσταση του Vsound Pro VT900), ενώ επιπλέον εκεί θα δείτε και την micro-USB θύρα για την φόρτιση (τα ακουστικά της Volte-Tel φέρουν built-in μπαταρία), όπως επίσης και μία auxiliary port που σας δίνει τη δυνατότητα εάν το επιθυμείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας με καλώδιο ήχου 3.5mm (το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

    vsound-pro-vt900-8

    vsound-pro-vt900-5

    Ήχος υψηλού επιπέδου!

    Από άποψη σχεδιασμού η πρόταση της Volte-Tel εξασφαλίζει μοναδική άνεση στην καθημερινή σας mobile ψυχαγωγία και επικοινωνία και είναι βέβαιο ότι μόλις φορέσετε τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν θα θέλετε πραγματικά να… τα βγάλετε. Η ξεκούραστη αίσθηση που προσφέρουν δεν είναι όμως το μοναδικό «ατού» των το Vsound Pro VT900, καθώς ο ήχος υψηλής ποιότητας που πηγάζει από τους οδηγούς των 40mm σε συνδυασμό με την επίτευξη εντυπωσιακής απομόνωσης, σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμη και τον παραμικρό ήχο. Παράλληλα, η τεχνολογία Mega Bass ενδυναμώνει τα μπάσα που ξεχωρίζουν για την «dynamic» απόδοση τους, ενώ η αναπαραγωγή των μεσαίων συχνοτήτων είναι από τις καλύτερες που έχουμε ακούσει ποτέ στην συγκεκριμένη κατηγορία ακουστικών. Με οδηγό την άριστη ηχητική απόδοση και τον υψηλής ποιότητας παραγόμενο ήχο, το Vsound Pro VT900 είναι πραγματικά «top» στην κατηγορία του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Vsound Pro VT900 προσφέρει χρόνο ομιλίας που αγγίζει τις 10 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής φτάνει τις 140 ώρες.

    vsound-pro-vt900-9

    vsound-pro-vt900-4
    Must-have Bluetooth ακουστικά!

    Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, την άριστη απόδοση του ήχου, την μεγάλη αυτονομία, αλλά και την προνομιακή τιμή (στοιχίζει 49,99 ευρώ) τα ακουστικά Vsound Pro VT900 προσφέρουν μία ανωτέρου επιπέδου ηχητική εμπειρία, με τα συγκεκριμένα Bluetooth ακουστικά να αποτελούν… “must-have” για κάθε φίλο της mobile τεχνολογίας που σέβεται τον εαυτό του.

    Περισσότερες πληροφορίες για το Vsound Pro VT900 μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles