20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    VR: Μέσα στο 2023 η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Nexus

    Κατά τη διάρκεια του Meta Quest Gaming Showcase, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Assassin’s Creed VR game, που φέρει τον τίτλο Assassin’s Creed Nexus, θα φτάσει στα Meta Quest 3 και 2 μέσα στο 2023. Εκτός από αυτό, η Ubisoft ανέφερε ότι οι fans θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Ubisoft Forward event στις 12 Ιουνίου για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι. Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την εικονική πραγματικότητα για να προσφέρει μια πιο συναρπαστική είσοδο στη σειρά του δημοφιλούς franchise.

    Το Assassin’s Creed Nexus ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στo Oculus Quest event του 2020, μαζί με ένα παιχνίδι Splinter Cell VR. Εκείνη την εποχή, η αντιπρόεδρος ανάπτυξης προϊόντων της Ubisoft, Elizabeth Loverso, ανακοίνωσε ότι και τα δύο παιχνίδια «αναπτύχθηκαν από το μηδέν» για VR και θα περιλάμβαναν «στοιχεία των franchises», με τα οποία είναι εξοικειωμένοι οι παίκτες. Δυστυχώς, το παιχνίδι Splinter Cell VR ακυρώθηκε αργότερα.

    Η θυγατρική της Ubisoft, Red Storm, ένα στούντιο που έδωσε πολλά παιχνίδια Tom Clancy, καθώς και τα παιχνίδια VR Star Trek: Bridge Crew και Werewolves Within, αναπτύσσει το Assassin’s Creed Nexus. Οι Ubisoft Reflections, Ubisoft Dusseldorf και Ubisoft Mumbai συνεργάζονται επίσης με την Red Storm στο επερχόμενο παιχνίδι.

    Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε το επερχόμενο event της Ubisoft – Αποκαλύπτονται Avatar και Assassin’s Creed Mirage (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles