18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Wall Street Journal: η παραγωγή του νέου iPhone ξεκινά το 2ο τρίμηνο της χρονιάς

    apple-iphone-5-black-front-back-flat

    H Wall Street Journal επικαλείται τις πηγές της και υποστηρίζει πως η κατασκευή του νέας γενιάς iPhone ξεκινά μέσα σε αυτό το 2ο τρίμηνο του 2013, με πιθανό λανσάρισμα μέσα στο καλοκαίρι. Επιβεβαιώνει επίσης προηγούμενες φήμες που αφορούν το iPhone 5S να είναι παρόμοιο με το iPhone 5 στην όψη και το μέγεθος, οπότε δεν αναμένουμε τίποτα διαφορετικό, τουλάχιστον αναφορικά με το design, αλλά με διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

    Η εφημερίδα, όμως, επιμένει και στις φήμες για το λανσάρισμα ενός νέου, οικονομικότερου iPhone, με διαφορετικό casing από την γνωστή κατασκευή από αλουμίνιο που έχουμε συνηθίσει τα iPhone και (λέγεται) διάφορα χρώματα. Οι πηγές της Wall Street Journal υποστηρίζουν και αναφορές που είχαν κάνει νωρίτερα τον Μάρτιο για το «φτηνό» iPhone ενώ θέλουν το λανσάρισμά του να γίνει επίσης μέσα στο 2013.

    Το δημοσίευμα της Wall Street Journal έρχεται σε μία μέρα, όχι τόσο καλή για την Apple, μετά την απολογία που δημοσίευσε ο Tim Cook στην Κίνα και αφορά την πολιτική εγγυήσεων της εταιρείας, αλλά και μία μέρα που η Goldman Sachs υποτίμησε την μετοχή της κυρίαρχης κατά τα άλλα Apple, ως μετοχή η αξία της οποίας θα πέσει από τα 660 δολάρια, αλλά και με μειωμένες προσδοκίες για την αύξηση κερδοφορίας της εταιρείας στο επόμενο τρίμηνο.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles