15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    WWDC 2017. Απεστάλησαν οι προσκλήσεις, keynote και μεγάλες ανακοινώσεις στις 5 Ιουνίου

    Γνωρίζουμε ήδη ότι το φετινό συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017 της Apple ξεκινά στις 5 Ιουνίου, με την αμερικανική εταιρεία να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το event και τις ανακοινώσεις του

    wwdc2017

    Πρόκειται για το 28ο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της αμερικανικής εταιρείας, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο McEnery Convention Center του Σαν Χοσέ.

    wwdc_convention

    Σύμφωνα με τις προσκλήσεις που απέστειλε η Apple στον τύπο, το keynote με τις ανακοινώσεις του συνεδρίου θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ τοπική (δηλαδή 20:00 Ελλάδας).

    Η Apple παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια κατά την έναρξη του Παγκόσμιου Συνέδριου Προγραμματιστών WWDC παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις λογισμικού. Συγκεκριμένα, αναμένουμε ανακοινώσεις σημαντικών αναβαθμίσεων στα λειτουργικά iOS, macOS, tvOS και watchOS, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα -ελπίδα για κάποιους- να δούμε και νέες συσκευές, όπως αναβαθμισμένους υπολογιστές iMac, ή το φημολογούμενο Siri – ηχείο της Apple.

    Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι αναμένουμε από το φετινό συνέδριο

    Τα εισιτήρια τα οποία κόστιζαν 1.599 δολάρια διανεμήθηκαν μέσω του συστήματος τυχαίας επιλογής στα τέλη Μαρτίου, ενώ δωρεάν εισιτήρια μοιράστηκαν ως υποτροφία στους νικητές εντός του προηγούμενου μήνα.

    Σύμφωνα με τις δηλωθείσες συμμετοχές, η Apple θα φιλοξενήσει περίπου 5.000 προγραμματιστές, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες μηχανικούς της εταιρείας για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να δημιουργήσουν workshops ανάπτυξης εφαρμογών. Όσοι από τους developers δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν από κοντά το συνέδριο μπορούν να το πράξουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας WWDC για συσκευές iPhone, iPad ή Apple TV.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles