23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic: Τα εκπληκτικά TWS ακουστικά σε τιμή «σκάνδαλο» στο cell-phones.gr!

    Τα true-wireless ακουστικά αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της digital καθημερινότητάς μας. Χωρίς τα ενοχλητικά καλώδια πλέον, τα TWS ακουστικά αν μη τι άλλο προσφέρουν τεράστια ευελιξία και άνεση σε κάθε στιγμή… από το γυμναστήριο και στην βόλτα, μέχρι το ταξίδι με το αεροπλάνο, ο συγκεκριμένος τύπος ακουστικών είναι απλώς «must-have»! H Xiaomi φυσικά αποτελώντας μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο της mobile τεχνολογίας, δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσει τη δική της πρόταση στον κόσμο των in-ear TWS ακουστικών, με τα Mi True Wireless Earphones 2 Basic.

    O κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας επένδυσε πάνω στην ανάπτυξη και στον σχεδιασμό των Mi True Wireless Earphones 2, εστιάζοντας σε ένα design που προσφέρει άνεση και σταθερότητα ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση. Εντυπωσιακά ελαφριά, καθώς το ένα ακουστικό ζυγίζει μόλις 4.7 γραμμάρια, ενώ τα ποιοτικά και στιβαρά υλικά κατασκευής αυξάνουν κατακόρυφα την αντοχή των ακουστικών στο πέρασμα του χρόνου. Η δε έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης αυτιού, επιτρέπει ουσιαστικά στο ακουστικά να «προσαρμόζεται» κατάλληλα στα αυτιά του χρήστη.

    Πέραν όμως της εξαιρετικά άνετης εφαρμογής που προσφέρουν τα Mi True Wireless Earphones 2, αποτελούν παράλληλα και ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα. Οι οδηγοί των 14.2mm μαζί με κωδικοποιητή AAC προσφέρουν πεντακάθαρο ηχητικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα η ύπαρξη του διπλού μικροφώνου ENC εξασφαλίζει crystal clear κλήσεις! H δε τεχνολογία beamforming για την εξάλειψη του θορύβου στο παρασκήνιο κατά τις κλήσεις, πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα, καθώς δίνει τη δυνατότητα στον άλλο χρήστη να σας ακούει καθαρά, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υπερβολικό θόρυβο.

    Ένα από τα στοιχεία που καθιστούν τα Mi True Wireless Earphones 2 της Xiaomi μια ιδανική πρόταση είναι και η αυτονομία που προσφέρουν, καθώς με τη θήκη φόρτισης μπορούν να αντέξουν ακόμη και 20 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, ενώ χωρίς να φορτιστούν κυμαίνονται περίπου στις 5 ώρες αδιάκοπου playback. Με δυναμικό ήχο, αξιόλογη αυτονομία και φυσικά την υψηλή ποιότητα της Xiaomi, δεν χωράει αμφιβολία ότι τα Mi True Wireless Earphones 2 θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

    Τα TWS ακουστικά της Xiaomi τα βρήκαμε στο cell-phones.gr, σε πραγματική τιμή… «σκάνδαλο», καθώς κοστίζουν μόλις 32.90€! Εννοείται ότι τα αγοράζετε με κλειστά μάτια και σε περίπτωση που κάνετε μια online βόλτα στο cell-phones.gr, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλά ακόμη προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που όχι μόνο θα καλύψουν τις digital ανάγκες σας, αλλά θα κάνουν παράλληλα καλό και στην τσέπη σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles