21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ HTC ONE: Εκπληκτική κάμερα, κρυστάλλινος ήχος

  Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, έκανε προχθές   Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 τα αποκαλυπτήρια τηςνέας της σειράς «HTC One», η οποία περιλαμβάνει τις πιο εκλεκτές προτάσεις της σε Smartphones και συνδυάζει ένα νέο επίπεδο σχεδιασμού απαράμιλλης ποιότητας, εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο. Η νέα σειρά των Smartphones «HTC One» – θα είναι διαθέσιμα ευρέως σε όλον τον κόσμο από τον Απρίλιο, μέσω των πάνω από 140 παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και διανομέων. Στην Κύπρο η νέα σειρά «HTC One» αναμένεται να είναι διαθέσιμη από την MT TECHNOLINE στις αρχές Απριλίου.

  Εκπληκτική κάμερα, κρυστάλλινος ήχος

  «Οι καλύτερες στιγμές στη ζωή ξαναζωντανεύουν στη μνήμη μας με μια φωτογραφία ή με κάποιο τραγούδι, γι’ αυτό ήταν καίριας σημασίας να βελτιώσουμε αυτές τις συναισθηματικές εμπειρίες στη σειρά HTC One, προσφέροντας μια εκπληκτική κάμερα και κρυστάλλινο ήχο», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στους χρήστες μια κάμερα και ήχο που θα τους χαρίσουν μια εμπειρία που θα λατρέψουν και θα χρησιμοποιούν συχνά, και πιστεύουμε ότι η σειρά HTC One το επιτυγχάνει με έναν τρόπο που δεν έχουμε δει ποτέ άλλοτε σε μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.»

  Η εμπειρία που προσφέρει η σειρά HTC One αποτελεί ό,τι πιο εκλεκτό έχει να παρουσιάσει η HTC, συνδυάζοντας το Android 4.0 (ICS) με το HTC Sense™ 4, τη νέα έκδοση της επώνυμης γραφικής διεπαφής χρήστη της HTC, η οποία εισάγει το HTC ImageSense™, μια νέα σουίτα λειτουργικών δυνατοτήτων απεικόνισης και της κάμερας γενικότερα που κάνει το HTC One να ξεχωρίζει από τα άλλα τηλέφωνα. Το HTC Sense 4 περιλαμβάνει επίσης εκτενείς βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου και απλουστεύει τον τρόπο που οι χρήστες ακούν μουσική στο τηλέφωνό τους.

  Με το ImageSense, η σειρά HTC One ανταγωνίζεται τις παραδοσιακές ψηφιακές κάμερες με βελτιώσεις σε κάθε τμήμα της κάμερας, από τον φακό και τον αισθητήρα μέχρι το λογισμικό, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και ένα καινούριο ImageChip, ειδικά σχεδιασμένο για την HTC. Οι βελτιώσεις αυτές συνεργούν για να χαρίσουν στους χρήστες τα καλύτερα λειτουργικά χαρακτηριστικά μας: την ταχύτερη λήψη εικόνας, την καλύτερη ποιότητα εικόνας σε αντίξοες συνθήκες λήψης και την πιο εύκολη διεπαφή χρήστη που επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στη λήψη στιγμιοτύπων και βίντεο, με τα σχετικά κουμπιά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο.

  • Ταχύτατες λήψεις – Η σειρά HTC One μειώνει θεαματικά τον χρόνο που απαιτείται για την απαθανάτιση των ανεπανάληπτων στιγμών. Μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, και χάρη στη νέα ταχύτατη αυτόματη εστίαση στα 0,2 δευτερόλεπτα, να τραβήξεις στη συνέχεια σχεδόν απεριόριστες συνεχείς λήψεις, κρατώντας απλώς πατημένο το κουμπί του κλείστρου.
  • Άψογες φωτογραφίες σε αντίξοες συνθήκες – Η σειρά HTC One προσφέρει θεαματικές βελτιώσεις στην ποιότητα λήψης εικόνων ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες λήψης, όπως χαμηλός φωτισμός, καθόλου φωτισμός ή φωτεινός οπίσθιος φωτισμός. Ο φακός f/2.0 στο HTC One X και στο HTC One S προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του, αιχμαλωτίζοντας 40 τοις εκατό περισσότερο φως απ’ ό,τι οι φακοί f/2.4 των άλλων τηλεφώνων υψηλής ποιότητας. Η σειρά HTC One διαθέτει επίσης λειτουργία υψηλού δυναμικού εύρους (High Dynamic Range – HDR), τεχνολογία με ηγετική θέση στην αγορά, για λήψη άψογων φωτογραφιών ακόμα και με διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.
  • Video Pic (ταυτόχρονη λήψη φωτογραφίας και βίντεο) – Με τη λειτουργία Video Pic μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία και βίντεο ταυτόχρονα. Όταν γράφεις βίντεο HD, αρκεί πλέον να πατήσεις το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ενώ η εγγραφή του βίντεο συνεχίζεται. Μπορείς επίσης να τραβήξεις φωτογραφία από βίντεο που έχεις γράψει ήδη.
  • Ενσωμάτωση της υπηρεσίας Dropbox στο HTC Sense Η σειρά HTC One σού προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Η HTC ενσωμάτωσε στο HTC Sense 4 την υπηρεσία Dropbox, και έτσι οι χρήστες των συσκευών HTC One θα έχουν 25 gigabyte δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Dropbox για δύο χρόνια, χώρος που είναι αρκετός για την αποθήκευση πάνω από 10.000 φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Η υπηρεσία Dropbox ενσωματώνεται επίσης σε όλο το εύρος του HTC Sense 4, οπότε είναι εύκολο να επεξεργάζεσαι, να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι τα έγγραφά σου και άλλους τύπους αρχείων.
  • Μοιράσου τις φωτογραφίες σου και πολλά άλλα – Η σειρά HTC One σού προσφέρει έναν νέο τρόπο να μοιραστείς τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου. Συνδέοντας το ασύρματο Media Link HD* της HTC στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σου, μπορείς να μοιραστείς εύκολα τις φωτογραφίες, τα βίντεό σου ή οτιδήποτε άλλο έχεις στο τηλέφωνό σου, με τους φίλους, την οικογένειά ή τους συναδέλφους σου, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή της τηλεόρασής σου, αρκεί να διαθέτει θύρα HDMI.

  Κρυστάλλινος ήχος

  Με τη σειρά HTC One, το Beats By Dr. Dre Audio™ υποστηρίζεται για πρώτη φορά σε όλο το εύρος της εμπειρίας, για πιο πλούσιο, πιο κρυστάλλινο ήχο, είτε πρόκειται για τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής ή ενός βίντεο στο YouTube™, είτε για τα ηχητικά εφέ ενός παιχνιδιού. Με τη σειρά HTC One είναι επίσης πολύ εύκολο να έχεις και να ακούς τη μουσική σου στο τηλέφωνό σου, χάρη στο ενσωματωμένο λογισμικό HTC Sync Manager, το οποίο εγκαθίσταται αυτόματα στον υπολογιστή σου όταν συνδέεις τη συσκευή σου. Και μετά τη σύνδεση, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις τραγούδια και playlists από τη μουσική βιβλιοθήκη σου. Φυσικά, κανένας μας δεν ακούει πια μόνο τη μουσική που έχει αποθηκεύσει στο τηλέφωνό του. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες streaming και συντονιζόμαστε σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Γι’ αυτό, η σειρά HTC One σού επιτρέπει να προσαρμόζεις το νέο Music Hub με τις αγαπημένες σου υπηρεσίες και μουσικές εφαρμογές, π.χ. την τελευταία τεχνολογία Soundhound, προσφέροντάς σου ένα κεντρικό σημείο διαχείρισης όλης της μουσικής σου.

  Η σειρά HTC One σού δίνει τη δυνατότητα να έχεις μαζί σου όλη τη μουσική σου όπου κι αν είσαι, ακόμα και στο αυτοκίνητο. Χάρη στο HTC Car Stereo Clip*, για παράδειγμα, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις τη μουσική που έχεις στο κινητό σου στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου. Μπορείς επίσης να «συνδεθείς» με τη μουσική σου μέσω πάνω από 50 χιλιάδων διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλον τον κόσμο, ή να παίζεις μουσική στα ηχεία του αυτοκινήτου σου από οποιαδήποτε υπηρεσία ή εφαρμογή του κινητού σου. Όλα αυτά κάνουν τη σειρά HTC One το ένα και μοναδικό μέρος για να απολαμβάνεις όλη τη μουσική σου, όπου κι αν είσαι, με τη δύναμη του Beats By Dr. Dre Audio και του HTC Car Stereo Clip.

  Παγκόσμια διαθεσιμότητα

  Με έναν ενθουσιασμό άνευ προηγουμένου, η αποστολή της σειράς Smartphones «HTC One» θα αρχίσει τον Απρίλιο, με ευρεία διαθεσιμότητα σε όλον τον κόσμο από τις αρχές Απριλίου μέσω πάνω από 140 παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και διανομέων. Για περισσότερες πληροφορίες και για να προεγγραφείτε για τα Smartphones HTC One, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

  *Τα HTC Media Link HD και HTC Car Stereo Clip πωλούνται ξεχωριστά.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles