17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η M.T. Technoline ανέλαβε τη διανομή των προϊόντων της HTC σε Ελλάδα & Κύπρο.

    Ανατρέπεται  η συνήθης πρακτική που ακολουθείτο έως τώρα, με τις ελληνικές εταιρείες να αναλαμβάνουν την διανομή διαφόρων προϊόντων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν από προχθές, αφού με ένα σύντομο δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2012 ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της HTC Corporation, ηγέτιδα εταιρεία στην κατασκευή Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο με την Κυπριακή εταιρεία M.T.Technoline Ltd, εταιρία εμπορίου και διανομής συσκευών, αξεσουάρ & ειδών τεχνολογίας, που ανέλαβε την διανομή των προϊόντων HTC τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ελλάδα.

    Όπως είναι ήδη γνωστό η συνεργασία της HTC με την κυπριακή εταιρεία M.T.Technoline Ltd ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2008 με την αποκλειστική διανομή των προϊόντων HTC στην Κυπριακή αγορά. Τα τελευταία δυο χρόνια τα Smartphones της HTC σημειώνουν εντυπωσιακή ανοδική πορεία στην Κυπριακή αγορά, με επιστέγασμα τα φετινά αποτελέσματα των πρώτων εννέα μηνών με σημαντικές αποδόσεις στις συνολικές πωλήσεις του 2010.

    Η M.T.Technoline Ltd, με επιτυχημένη παρουσία στην Κυπριακή Αγορά τα τελευταία δεκατρία χρόνια, έχει καταστεί η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα του εμπορίου και διανομής συσκευών, αξεσουάρ και άλλων ειδών τεχνολογίας. Σήμερα εξυπηρετεί ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κύπρο αποτελούμενο από εταιρείες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, αλυσίδες καταστημάτων αλλά και μικρά καταστήματα λιανικής πώλησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles