17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    H Foxconn συναρμολόγησε 100 iPhone prototypes με… κρύσταλλο ζαφείρι στην οθόνη τους!

    Όπως διαβάζουμε και διαρρέει από ένα εργοστάσιο της Foxconn στη Shenzhen, ο κατασκευαστής έχει υπογράψει σύμβαση για την συναρμολόγηση 100 prototype μοντέλων της επόμενης γενιάς iPhone, τα οποία διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Καθώς η οθόνη τους είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλο ζαφείρι.

    Αντικαθιστώντας την προστασία οθόνης Gorilla Glass με ένα υλικό το οποίο θεωρείται από τα πιο… σκληρά στον πλανήτη, η Apple θέλει να κάνει τη διαφορά και δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε σχετικές φήμες. Ωστόσο, όπως είναι προφανές, η σχετική κατασκευαστική διαδικασία είναι πολύ πιο δύσκολη, με την Foxconn να φαίνεται ότι, τελικώς, τα καταφέρνει να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο project.

    Touch ID κρύσταλλο ζαφείρι

    H Apple έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα κρύσταλλο ζαφείρι στην οπίσθια κάμερα και τον αισθητήρα TouchID του iPhone 5s. Πιστεύεται, μάλιστα, ότι η εταιρεία καταναλώνει το 10% του σχετικού κατασκευασμένου υλικού στον κόσμο και, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να κάνει και περαιτέρω χρήση του στα προϊόντα της.

    Κι ενώ διαρρέουν αυτές οι φήμες, να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο Tim Cook, σε συνέντευξή του στο ABC, επιβεβαίωσε ότι η νέα μονάδα της εταιρείας στην Arizona θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή από κρύσταλλο ζαφείρι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά iPhone… Γιατί όχι, ωστόσο, και στο iWatch που ετοιμάζει η εταιρεία; Στο άμεσο μέλλον, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles