20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    6 αποτυχημένες Android συσκευές!

    Το φθινόπωρο του 2008 ο πλανήτης μας “γνώρισε” το πρώτο Android (HTC Dream ή T-Mobile G1). Από τότε έχει “κυλήσει πολύ νερό στο μύλο” του λειτουργικού της Google και από τα χέρια των περισσότερων έχουν περάσει πολλά (αγαπημένα ή… όχι και τόσο) Android μοντέλα. Σ’ αυτό το άρθρο εστιάζουμε στα χειρότερα και σε μία εξάδα που κατέγραψε το Phone Arena. Ας δούμε ποια είναι…

    Amazon Fire Phone

    amazon-fire-phone

    Η προσπάθεια της Amazon να μεταφέρει το brand Fire από τα tablets στα smartphones το 2014. Δεν πέτυχε, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία του Bezos προχώρησε σε γενναία μείωση τιμής. Δε θα το βρείτε πια σχεδόν πουθενά.

    Dell Streak 7

    Dell Streak 7

    Στο μακρινό 2011, μία 7ιντση συσκευή με ανάλυση οθόνης 800×480 pixels και το “ανώριμο” τότε Android 2.2 Froyo δε θα μπορούσε να “περπατήσει” μακριά. Ένα λάθος που δεν ξανάκανε κατόπιν η αμερικανική εταιρεία…

    HTC First

    HTC First

    Το αποκαλούμενο Facebook phone είχε μία καλή ιδέα, αλλά μέχρι εκεί. Με προεγκατεστημένο το Android UI του Facebook (βλέπε Facebook Home) και παντελώς αδιάφορα specs είχε μία σύντομη πορεία στην αγορά το 2013 που έληξε άδοξα.

    Nokia X

    Nokia X

    Ήταν μέρος μίας προσπάθειας της Microsoft να φέρει το Android (ή ακριβέστερα μία τροποποιημένη έκδοσή του με… Microsoft Apps) στις συσκευές της το 2014. Η οικονομική σειρά X με τέσσερα μοντέλα (Nokia X, Nokia X+, Nokia XL και Nokia Χ2) δε συγκίνησε καθόλου τους καταναλωτές και, κάπως έτσι, η αμερικανική εταιρεία αναγνώρισε γρήγορα πως η προσπάθειά της κατέληξε ένα αποτυχημένο πείραμα.

    Samsung DoubleTime

    Samsung DoubleTime

    Κανονικό μοντέλο από τη μία, που όμως …ανοίγει και αποκαλύπτει ένα QWERTY πληκτρολόγιο. Με Android και… όχι κάτι φοβερό σε specs, αποτέλεσε μία “υποτονική” συσκευή που δεν συγκίνησε σχεδόν κανέναν, πίσω στο 2011.

    Sony Tablet P

    Sony Tablet P

    Android clamshell που κυκλοφόρησε το 2011 με δύο 5,5 ιντσών οθόνες που χωρίζονται με μία άρθρωση. Θεωρητικά, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως tablet πρακτικά δεν εντυπωσίασε κανέναν και, ένα χρόνο μετά, η Sony σταμάτησε να υποστηρίζει ενημερώσεις του.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles