17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Activity Tracker LOOP2: Με 30 κρυστάλλους Swarovski έρχεται… στην Κύπρο η ειδική έκδοση της POLAR

    Loop2_Crystal_beautyshot_ontable (Copy)

    Μια νέα ειδική έκδοση του δραστηριογράφου της POLAR, LOOP2 (σε μορφή κομψού βραχιολιού, σε μαύρο ή ροζ ή λευκό χρώμα) έρχεται… με 30 κρυστάλλους Swarovski να ενισχύσει την άποψη ότι η νέα τεχνολογία των Activity Tracker μπορεί να συνδυάσει και να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τις τάσεις της μόδας!

    Επαναφορτιζόμενο, με αυτονομία μιας εβδομάδας, το νέο LOOP2 της POLAR, δίνει τις ανάλογες ενδείξεις μέσω των 85 leds που διαθέτει,  ενώ μέσω ενός ειδικού touch button σας επιτρέπει να μεταβείτε και να δείτε επιμέρους πληροφορίες όπως το επίπεδο κινητικότητάς σε σχέση με το στόχο σας, το χρόνο που χρειάζεστε σε κάθε επίπεδο δραστηριότητας σας, όπως τρέξιμο, περπάτημα ή ενεργή ορθοστασία. Σας πληροφορεί επίσης με ακρίβεια για τον αριθμό των βημάτων κα τις θερμίδες  που έχετε καταναλώσει – συνυπολογίζοντας και τον βασικό σας μεταβολισμό.

    Loop2_WHI_PNK_BLK_hires (Copy)

    Επιπρόσθετα, σας παρέχει την δυνατότητα λήψης και εμφάνισης της καρδιακής σας συχνότητας, ενώ με τον πομπό Polar Bluetooth καταγράφει τη δραστηριότητα σας ως άσκηση που μπορείτε να δείτε και αναλύσετε μέσα από την διαδικτυακή υπηρεσία Polar Flow παρακολουθώντας παραστατικά στον υπολογιστή ή το κινητό σας το πως κυμάνθηκε η μέρα σας η ακόμη και το πως ήταν ο ύπνος σας.

    polar flow activity

    Τέλος, συνδέεται με το κινητό σας και σας εμφανίζει έξυπνες ειδοποιήσεις. Σας ενημερώνει π.χ αν έχετε κλήση ή μήνυμα, ενώ σε περίπτωση καθιστικής απραξίας πέραν της 1 ώρας, σας ειδοποιεί, αν το επιθυμείτε, με δόνηση η μέσω alarm για να λάβετε τα μετρά σας.

    Σημειώνεται ότι τα προϊόντα Polar είναι διαθέσιμα στην Κύπρο μέσω των καταστημάτων Stephanis, Bionic, στα αθλητικά καταστήματα Intersport και Famous Sports καθώς και στα fitness καταστήματα « X-Treme Stores».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles