16.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    CL8.com: Αποδεικνύει ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει διεθνής προορισμός για τη φιλοξενία κρίσιμων συστημάτων!

    Δεδομένου ότι τα data centers αποτελούν σήμερα τη ραχοκοκαλιά για τη διεκπεραίωση κάθε σημαντικής επιχειρηματικής λειτουργίας, η ανάγκη για ισχυρότερα, οικονομικότερα, φιλικότερα προς το περιβάλλον και περισσότερο ευέλικτα data centes, εντείνεται συνεχώς. Αυτό αφορά και τη χώρα μας, όπου τα πράγματα δυστυχώς βρίσκονται ακόμη σε «νηπιακή» ηλικία και παρουσιάζουν σημαντική υστέρηση στο συγκεκριμένο τομέα.

    Παρόλα αυτά, η CL8.com, υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις, ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία στην Κύπρο, του πρώτου υπερσύγχρονου ανεξάρτητου Tier-3 Data Centre που είναι εγκατεστημένο σε σύγχρονες καινοτόμες υποδομές στην πόλη της Λεμεσού, φαίνεται να αποτελεί μια αρίστη ποιοτική λύση για όλες τις σύγχρονες ανάγκες ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων στην Κύπρο. Με μια ευρεία γκάμα συστημάτων storage, η CL8, εξασφαλίζει σε κάθε IT administrator ότι το δυναμικό αποθήκευσης για παραγωγή, analytics, backup και αρχειοθέτηση είναι αρμονικά ευθυγραμμισμένο με όλες τις τρέχουσες αλλαγές που πραγματοποιούνται σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

    Παράλληλα, με την κίνηση αυτή η CL8, αποδεικνύει ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει διεθνής προορισμός για τη φιλοξενία κρίσιμων συστημάτων, αφού είναι το πρώτο data center στην Κύπρο με κορυφαία χαρακτηριστικά και ασφαλώς μπορεί να χαράξει το δρόμο για να διεκδικήσει το νησί μας με αξιώσεις, ένα μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας αγοράς data center, ανεβάζοντας συνάμα το επίπεδο επαγγελματισμού στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles