18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ευχάριστα νέα για το House of the Dragon! Αρχές καλοκαιριού η 2η σεζόν

    Μια ευχάριστη είδηση για τους fans του Game of Thrones έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες. Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του “House of the Dragon” θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού του 2024 στο HBO, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο επικεφαλής του δικτύου Casey Bloys. Κατά την παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης, το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν προβλήθηκε αποκλειστικά για δημοσιογράφους, αλλά οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του video δεν θα γίνουν γνωστές προς το παρόν.

    Το “House of the Dragon” είναι βασισμένο στο βιβλίο του συγγραφέα George R.R. Martin “Fire & Blood” και ακολουθεί τη δυναστεία των Targaryen στη φανταστική ήπειρο του Westeros. Λαμβάνει χώρα σχεδόν 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και περίπου 100 χρόνια αφότου οι Targaryens ένωσαν τα Επτά Βασίλεια.

    Η 2η σεζόν του “House of the Dragon” ξεκίνησε τα γυρίσματα στα Warner Bros’ Leavesden Studios στις 11 Απριλίου. Τα γυρίσματα δεν επηρεάστηκαν από την απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων της Αμερικής (η οποία ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και διήρκεσε μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου) και την απεργία SAG-AFTRA (η οποία ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου), επειδή τα σενάρια ολοκληρώθηκαν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτό σήμαινε ότι οι σεναριογράφοι δεν δούλευαν στο “House of the Dragon” κατά τη διάρκεια της απεργίας – αν και ο showrunner Ryan Condal παρέμεινε στα γυρίσματα μόνο με την ιδιότητα της παραγωγής. Επιπλέον, και οι ηθοποιοί της παραγωγής έχουν συμβόλαιο με τη βρετανική συντεχνία Equity, όχι με την SAG-AFTRA.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ για να δεις το Νοέμβριο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles