17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    FIFA: Επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει δικό της video game

    Παρά το γεγονός ότι θεωρείται σίγουρη συνταγή επιτυχίας στη βιομηχανία του gaming εδώ και μερικές δεκαετίες, αυτό το φθινόπωρο δε θα υπάρξει νέο FIFA video game. Η ΕΑ παραιτήθηκε από τη διαδικασία, ισχυριζόμενη ότι η FIFA ζήτησε τα διπλάσια χρήματα από ό,τι συνήθως για να παραχωρήσει την ονομασία, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην ανάπτυξη του δικού της ποδοσφαιρικού τίτλου, του EA Sports FC.

    Το video game σε γενικές γραμμές θα είναι αυτό που έχουν συνηθίσει να παίζουν οι fans του είδους, με τη διαφορά ότι θα φέρει διαφορετική ονομασία και δε θα μπορεί να συμπεριλάβει το επόμενο World Cup. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η FIFA είναι ελεύθερη να πουλήσει το όνομά της σε κάποια άλλη εταιρεία και παρά το γεγονός ότι αναμέναμε οι υποψήφιοι να κάνουν…. ουρά, δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο προς το παρόν. Εκτός από αυτό, οι νέες δηλώσεις του προέδρου της FIFA Gianni Infantino υπογραμμίζουν ότι δε θα υπάρξει νέο παιχνίδι για τουλάχιστον ένα χρόνο.

    Δεν είναι σαφές το πόσο έχει ασχοληθεί ο Infantino με τα video games που σχετίζονται με τη FIFA, όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρξει σίγουρα επόμενο FIFA game. Θα αποτελεί το καλύτερο στην κατηγορία του για κάθε αγόρι ή κορίτσι και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα. Υπολογίζεται ότι το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2025. Αυτό το χρονικό περιθώριο δίνει την ευκαιρία στην ΕΑ να δοκιμάσει το δικό της franchise και γιατί όχι να το καθιερώσει στη συνείδηση των παικτών.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο κόσμος… καταρρέει στο νέο story trailer του Redfall (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles