17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel: Καλύτερες οι πωλήσεις σε σχέση με τα Nexus 6P την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

    Η διαφημιστική εταιρεία Appboy ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι οι πωλήσεις των Google Pixel και Pixel XL smartphone την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας ήταν πολύ καλύτερες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα των Nexus 6P smartphones. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι το Google Pixel κατάφερε να σημειώσει μερίδιο αγοράς της τάξεως του 0.016% την πρώτη εβδομάδα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό του Pixel XL smartphone διαμορφώθηκε στο 0.020%. Το Nexus 6P χρειάστηκε περίπου δυο μήνες για να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα.

    appboy-pixel-adoption-2

    Η Appboy κατέληξε σε αυτά τα αποτελέσματα αφού ανέλυσε περισσότερες από 100 εκατομμύρια εφαρμογές σε συσκευές το διάστημα 20-27 Οκτωβρίου. Υπολογίζεται ότι οι πωλήσεις θα διαμορφώνονταν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο αν δεν υπήρχαν οι γνωστές καθυστερήσεις της Google και της Verizon με κάποιους χρήστες να χρειαζόταν να περίμεναν από τέσσερις ως και πέντε εβδομάδες για να λάβουν τη συσκευή, εξαιτίας σημαντικών ελλείψεων.

    Ο ρυθμός ανάπτυξης που γνώρισαν τα Pixel και Pixel XL smartphones έπειτα από την πρώτη εβδομάδα, έφθασαν το 274% και 158% αντίστοιχα. Σε αντίθεση με τους προκατόχους τους και πιο συγκεκριμένα, τις συσκευές της σειράς Nexus, η Google διέθεσε αρκετούς πόρους στην εμπορική προώθηση των συσκευών αυτών, μια πρακτική που φαίνεται ότι αποδίδει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles