18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Mastercard: Κάνε «Level up with Mastercard®» στις Foody παραγγελίες σου και κέρδισε εκπτώσεις και ελκυστικά δώρα

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της για πρώτη φορά με την πλατφόρμα Foody, ηγέτιδα στο χώρο του online delivery τροφίμων στην Κύπρο, και δημιουργεί μία συναρπαστική συνεργασία προς όφελος των χρηστών της πλατφόρμας, οι οποίοι παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό πληρώνοντας αποκλειστικά με κάρτες Mastercard.

    Το “Level Up with Mastercard” αποτελεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard και χρήστες του Foody, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα. Συγκεκριμένα, μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του “Level Up with Mastercard” θα έχουν την ευκαιρία μαζεύοντας πόντους να κερδίσουν δωρεάν κουπόνια φαγητού αξίας €3, €7 και €10 αντίστοιχα για τις επόμενες παραγγελίες τους, ενώ επιπλέον, λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα ακολουθήσει για να κερδίσουν ελκυστικά δώρα τεχνολογίας, όπως MacBook Air,  iPhone 14, PS5 και άλλα πολλά μοναδικά δώρα.

    Από τις 16 Ιουνίου και για ένα μήνα, οι χρήστες του Foody, επιλέγοντας οποιαδήποτε Mastercard κάρτα τους πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, μπαίνουν αυτομάτως στον διαγωνισμό μαζεύοντας πόντους και συμμετέχουν στις κληρώσεις. Με την πρώτη τους παραγγελία με κάρτα Mastercard, ταυτόχρονα δημιουργείται μοναδικό προφίλ των χρηστών στο “Μy Level Up” tab, όπου μπορούν να δουν κάθε στιγμή τους συγκεντρωμένους πόντους τους. Με κάθε νέα παραγγελία οι χρήστες μαζεύουν ακόμα περισσότερους πόντους ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν και ειδικές αποστολές για να κάνουν “level up” ακόμα πιο γρήγορα.

    Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με το Foody, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικά προνόμια στους κατόχους καρτών μας, βελτιώνοντας παράλληλα την αγοραστική τους εμπειρία. Πλέον, το delivery παίρνει άλλη διάσταση, καθώς φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στην διεκδίκηση πλούσιων δώρων, μέσω του Level up with Mastercard.”

    Ο Δημήτρης Στεφανή, Μarketing Μanager του Foody, δήλωσε σχετικά:

    “Η επικείμενη συνεργασία αποτελεί για εμάς σημαντικό ορόσημο, καθώς μαζί με τη Mastercard, χτίζουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες του Foody και το νησί ευρύτερα”.

    Το Foody είναι μέλος του ομίλου Delivery Hero. Συστήθηκε στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό το 2015 και σήμερα αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στην αγορά για παραγγελίες προϊόντων delivery. Έχοντας περισσότερες από 600.000 παραγγελίες το μήνα και περισσότερους από 120.000 ενεργούς χρήστες, εξυπηρετεί περισσότερα από 2.740 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles