23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μεγαλύτερη μερίδα από την “πίτα” των videos διεκδικεί το Instagram

    Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των χρηστών του διαδικτύου, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών να κορυφώνεται χρόνο με το χρόνο. Η δημοτικότητα του Tik Tok είναι κάτι που παραδοσιακά δίνει στη Meta κίνητρο για αλλαγές.

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, το Instagram πρόκειται να αυξήσει σημαντικά το μέγιστο μέγεθος των Reels, σύμφωνα με τον αξιόπιστο προγραμματιστή Alessandro Paluzzi. Το τρέχον “σκληρό” όριο για τα εν λόγω videos είναι 3 λεπτά. Όμως τα στιγμιότυπα οθόνης που παρέχονται από τον Paluzzi αποκαλύπτουν ένα επερχόμενο άλμα στα 10 λεπτά. Αυτή η αλλαγή θα μετατρέψει αποτελεσματικά το Instagram σε μια πιο ισχυρή πλατφόρμα κοινής χρήσης videos, όπως το YouTube.

    Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει επίσης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta να ανταγωνιστεί περαιτέρω το αντίπαλο TikTok, καθώς το τελευταίο επιτρέπει ήδη στους χρήστες να δημοσιεύουν videos διάρκειας έως και 10 λεπτών. Το TikTok και το Instagram φαίνεται να έχουν παγιδευτεί σε κάποιο είδος μίμησης το τελευταίο διάστημα, με τη μία εφαρμογή να υιοθετεί τακτικά χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν αρχικά από την άλλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Σάλος στο TikTok! Στο βωμό των likes γονείς σπάνε αυγά στο κούτελο ανυποψίαστων παιδιών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles