16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Οι καλύτερες σειρές που έρχονται αυτό το μήνα στο Vodafone TV

    To Vodafone TV παρουσίασε πρόσφατα το ανανεωμένο πρόγραμμα του Μαϊου που περιλαμβάνει αναμενόμενες σειρές, που αξίζει να δεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Με μόλις 6,30 ευρώ το μήνα και τον πρώτο μήνα δωρεάν, χωρίς αποκωδικοποιητή και δεσμεύσεις όλοι έχουν πρόσβαση σε μια μοναδική εμπειρία θέασης με αμέτρητες επιλογές και πρόσβαση σε όλον τον κατάλογο της ΗΒΟ.

    Οι σειρές που θα σε καθηλώσουν:

    “The Staircase”

    https://youtu.be/TftAFQflBy8

    Μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή στη σκάλα του σπιτιού της. Ο σύζυγός της, συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων κατηγορείται για φόνο, μιας και βρέθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι της. Είναι όμως έτσι η ιστορία; Το πολυαναμενόμενο «The Staircase» του ΗΒΟ που φέρνει μπροστά από την κάμερα τον Κόλιν Φερθ, την Τόνι Κολέτ και την Ζιλιέτ Μπινόζ υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα.

    “The Time Traveller’s Wife”

    Ένας γάμος, ένας έρωτας, ένα ταξίδι στον χρόνο, μια αγάπη που δείχνει να μην τελειώνει ποτέ. Χρειάζεται κανείς κάτι άλλο για να περιγράψει την πιο θελκτική ρομαντική τηλεοπτική ιστορία που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στίβεν Μοφάτ και έχει για πρωταγωνιστές του την Ρόουζ Λέσλι από το «Game of Thrones» και τον Τέο Τζέιμς;

    “Gentlemen Jack II”

    Ο συναρπαστικός βίος και πολιτεία της χρονικογράφου Αν Λίστερ, με την αφοπλιστική Σούζαν Τζόουνς ξανά στον ρόλο που την καθιέρωσε και της χάρισε μια υποψηφιότητα για BAFTA γυναικείας ερμηνείας. Ο δεύτερος κύκλος θα είναι ακόμα πιο ιλιγγιώδης. Προσδεθείτε!

    “We Own This City”

    Από τον Τζορτζ Πελεκάνος και τον Ντέιβιντ Σίμον (The Wire) έρχεται η απόλυτη αστυνομική σειρά από το ΗΒΟ. Το We Own This City εξερευνά την πτώση μιας πόλης και του κυνηγητού της Αστυνομίας της Βαλτιμόρης για να κρατήσει ζωντανό τον παλμό μιας γενιάς που μοιάζει να πεθαίνει. Τζον Μπέρνθαλ (The Walking Dead) και Τζος Τσαρλς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Διαβάστε επίσης:

    Black Mirror: Επιστρέφει στο Netflix με 6η σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles