22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Prestigio: Ανοίγει νέους ορίζοντες στην Εκπαίδευση και την Επιχειριματική παραγωγικότητα!

    win-7-8

    Η Prestigio, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα επαναστατική σειρά προϊόντων που φέρουν την ονομασία Prestigio Λύσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα γκάμα προϊόντων που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν σε αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία και δημόσιους χώρους.

    Η βασική πλατφόρμα των λύσεων είναι LED οθόνες πολλαπλής επαφής που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη σε συνδυασμό με διάφορες εφαρμογές λογισμικού. Μαζί, παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία γραφής, συνεργασίας, διαδραστικής διαφήμισης και ασύρματη επικοινωνία με smartphones και tablet PC.

    Οι Prestigio λύσεις συνοψίζονται ως  εξής:

    Λύσεις για την Εκπαίδευση –  Λύσεις για Συναντήσεις και Συνέδρια και  Λύσεις για Digital Signage

    Οι λύσεις  βασίζονται στο Prestigio Multiboard. Αυτό είναι ένα All-In-One PC με μεγάλη LED διαδραστική οθόνη βασισμένη σε τεχνολογία πολλαπλής επαφής. Τρέχει σε επεξεργαστή Intel Core i5 και λειτουργεί με τα Windows 7 ή 8. Τα Prestigio MultiBoards διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη οθόνης:

    • 42 “(106 cm), 55” (140 cm), 65 “(165 cm), 70” (178 cm) με οθόνη Full HD ανάλυση

    • 84 “(214 cm) με 4K Ultra HD ανάλυση (3840×2160 pixels)

    Το Prestigio Multiboard All-in-One PC δεν είναι μόνο υλισμικό. Περιλαμβάνει ένα ευέλικτο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα, την αλληλεπίδραση, και επιπλέον τρόπους παροχής των πληροφοριών στις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Τέρμα στις εκτυπώσεις, στους παραδοσιακούς πίνακες, στην ανάγκη για επιπρόσθετους υπολογιστές και  βιντεοπροβολείς – το Prestigio Multiboard φέρνει χρώμα, εικόνα, ήχο, την αλληλεπίδραση και όλη την σχετική δυναμική, όλα σε ένα προϊόν. Το λογισμικό περιλαμβάνει ένα σύνολο προεγκατεστημένων εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί για το Prestigio Multiboard. Έξυπνες και αποτελεσματικές, οι εφαρμογές αποτελούνται από το Prestigio EasiNote, το Prestigio EasiMeeting, το Prestigio Easishow και το Prestigio EasiSign. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν νέους τρόπους συλλογικής εργασίας, φέρνοντας πιο κοντά τον παρουσιαστή και το κοινό, τον δάσκαλο με τους μαθητές. Ο παρουσιαστής μπορεί να δημιουργήσει και να προσαρμόσει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας μια σειρά από προεγκατεστημένα εργαλεία. Ο τρόπος γραφής στο Prestigio MultiBoards είναι φυσικός και άνετος, προσφέροντας παράλληλα αναγνώριση κειμένου και μια εξαιρετική εμπειρία για τον χρήστη.

    Μέσω της εφαρμογής mClass, το Prestigio MultiBoards μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με τα Prestigio MultiPads και MultiPhones ή οποιαδήποτε Android συσκευή, διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση μαθητή-δασκάλου. Για παράδειγμα, στην διάρκεια μια εξέτασης, ο μαθητής/φοιτητής υποβάλλει την απάντησή του μέσω της συσκευής Android, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα αλληλεπίδρασης και γρήγορης εκμάθησης.

    Ο Shiarhei Kostevitch, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιριών ASBIS και πρόεδρος της Prestigio, σχολιάζει: «Η Prestigio δεσμεύεται για την συνεχή παροχή προϊόντων τελευταίας και καινοτόμας τεχνολογίας σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς. Τώρα έχουμε ως στόχο να παρέχουμε τα εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την συνεργασία στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις σε εντελώς νέο επίπεδο. Και ως συνήθως το κάνουμε σε ελκυστικές τιμές»

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες λύσεις Prestigio για κάθετες αγορές, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.prestigio.com/solutions

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles