15.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Prestigio: Σύγχρονες λύσεις για την Εκπαίδευση και την Επιχειρηματική παραγωγικότητα!

    prestigio solutions

    Δυναμικά στον χώρο των επιχειρηματικών λύσεων μπαίνει η Prestigio, προσφέροντας μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα για επιχειρήσεις αλλά και για την εκπαίδευση. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα γκάμα καινοτόμων προϊόντων, που έρχεται να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες που προκύπτουν στις επιχειρηματικές παρουσιάσεις – αίθουσες διδασκαλίας – γραφεία και δημόσιους χώρους.

    Στην σειρά αυτή περιλαμβάνονται δύο καινοτόμα προϊόντα, τα Prestigio Multiboards και τα Prestigio Visconte tablets τα οποία διατίθενται ήδη στην αγορά.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου γενικός διευθυντής της ASBIS East Mediterranean επεσήμανε τα ακόλουθα «Η Prestigio, τιμώντας τη δέσμευση της για συνεχή παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, εμπλουτίζει την γκάμα της με τα επιχειρηματικά αυτά προϊόντα σε ελκυστικές τιμές. Με τα προϊόντα επιχειρηματικών λύσεων η Prestigio αναβαθμίζει την συνεργασία στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις σε εντελώς νέο επίπεδο».

    Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες λύσεις της Prestigio, υπάρχουν διαθέσιμες στην διεύθυνση: http://www.prestigio.com/solutions

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles