14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy S5 θα ανακοινωθεί στο MWC 2014 της Βαρκελώνης λέει στέλεχος των Κορεατών

    Η αλήθεια είναι πως στον Καζαμία 2014 του digitallife.gr προβλέπω ότι θα ανακοινωθεί πριν το MWC 2014, ωστόσο ίσως τελικά αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια της μεγάλης έκθεσης της Βαρκελώνης. Ο λόγος για το Samsung Galaxy S5, το οποίο, σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού στρατηγικής και αντιπρόεδρο της Samsung, Dong-Hoon Chang, θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του μεγάλου event.

    Dong-Hoon Chang-samsung-galaxy-s5

    Ο Chang απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Κορέα – σε μία όχι και τόσο κατάλληλη περίσταση ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ στο οποίο παρευρέθηκε με αφορμή την αλλαγή του έτους. Ο Chang επιβεβαίωσε, κατά κάποιο τρόπο, τις φήμες ανακοίνωσης του Samsung Galaxy S5 στο MWC 2014 (συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την έκφραση “about right”) χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σχετικά.

    Απ΄ό,τι φαίνεται, πάντως, το επόμενο δίμηνο θα είναι γεμάτο από φήμες και σχολιασμούς σχετικά με το πώς θα είναι η επερχόμενη “ναυαρχίδα” της Samsung. Με μεταλλική κατασκευή; Σε δύο εκδόσεις; Με κάποιο άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό; Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, θα έχουμε τις σίγουρες απαντήσεις…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles