16 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Scorn: Έρχεται το φθινόπωρο στο PS5

    Το first-person horror adventure game Scorn κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό σε Xbox Series X/S και PC στις 14 Οκτωβρίου 2022. Τώρα, ήρθε η ώρα να φτάσει και στις κονσόλες της Sony. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι publisher Kepler Interactive και developer Ebb Software, ο ατμοσφαιρικός τίτλος θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 αυτό το φθινόπωρο.

    Το Scorn είναι ένα ατμοσφαιρικό horror παιχνίδι πρώτου προσώπου, που τοποθετείται σε ένα σύμπαν εφιαλτών με περίεργες μορφές. Ο παίκτης χάνεται σε έναν ονειρικό κόσμο, ξεκλειδώνει περιοχές που απαιτούν διαφορετικές δυνατότητες, όπλα και αντικείμενα, ενώ κάθε τοποθεσία έχει τη δική της ιστορία, τους γρίφους και τους χαρακτήρες της.

    Το γκροτέσκο organic horror περιβάλλον, το σκοτάδι που δείχνει να αγκαλιάζει κάθε κίνηση του παίκτη και το γεγονός ότι μπορεί να αλληλοεπιδρά συνεχώς με τον κόσμο γύρω του, αποτελούν στοιχεία που φανερώνουν την ιδιαίτερη φύση του Scorn.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιτέλους! Το κορυφαίο action platform “Stray” έρχεται τον Αύγουστο στο Xbox (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles