20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Στα “χνάρια” του BeReal βαδίζει το TikTok

    Το TikTok και το Instagram μπορεί να αποτελούν δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια νέα εφαρμογή όμως φαίνεται ότι κερδίζει μέρα με τη μέρα περισσότερους χρήστες, αφού διαφέρει από όλες τις άλλες. Πρόκειται για το BeReal που βασίζεται στην αυθεντικότητα της επικοινωνίας, καλώντας αυτούς που δημιουργούν λογαριασμό να είναι απλά ο εαυτό τους. Το BeReal θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα και anti-social network, αν βέβαια χρησιμοποιηθεί σωστά. Η εφαρμογή στέλνει στους users σε τυχαίο χρόνο ένα notification, ενημερώνοντάς τους ότι ήρθε η στιγμή να είναι αυθεντικοί!

    Η δημοτικότητα της εφαρμογής γίνεται εμφανής και από την τελευταία κίνηση που ήρθε από την μεριά του TikTok. Το μέσο λάνσαρε πριν από λίγες μέρες τον κλώνο του BeReal, το TikTok Now.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

    «Το TikTok Now προσκαλεί εσάς και τους φίλους σας να καταγράψετε αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας την μπροστινή και πίσω κάμερα της συσκευής σας». «Θα λαμβάνετε ένα καθημερινό μήνυμα προτροπής για να τραβήξετε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων ή μια στατική φωτογραφία για να μοιραστείτε εύκολα αυτό που κάνετε».

    Διαβάστε επίσης:

    Η Κωτσόβολος έκανε την πρώτη της παράδοση με drone στην Ελλάδα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles