21.4 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
More

    Stephanis: άνοιξε νέο «υπερκατάστημα» στην περιοχή της Έγκωμης

    Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται ο αναπτυξιακός σχεδιασμός της εταιρείας «Stephanis» με την κυπριακή εταιρεία να διευρύνει σημαντικά το δίκτυο της, με το άνοιγμα του έβδομου κατά σειρά και μεγαλύτερου έως τώρα καταστήματος Stephanis που διαθέτει παγκύπρια.

    Παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις και τον έντονο ανταγωνισμό στον κλάδο, το νέο «υπερκατάστημα» Stephanis που στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο χώρο 2200 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Ανδρέα Χάλιου 1, δίπλα απο το Road Trip στην Έγκωμη, καθίσταται σήμερα το μεγαλύτερο κατάστημα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Λευκωσία!

    Ευρισκόμενο σε κομβικό σημείο στην περιοχή της Έγκωμης, με άμεση πρόσβαση από την Λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή αλλά και από τους παράλληλους δρόμους, το νέο  «υπερκατάστημα» Stephanis  παρέχει την ευκολία στους καταναλωτές που θα το επισκεφτούν, να περιηγηθούν στους άνετους και σύγχρονους χώρους του, να δοκιμάσουν και να δουν από κοντά μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories & mobility, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις καθώς και προϊόντα gaming. Παράλληλα, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών το κατάστημα διαθέτει, άνετους χώρους για δωρεάν στάθμευση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles