18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Tesla: Γεγονός το πρώτο Cybertruck στο εργοστάσιο του Texas

    Μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων, το Cybertruck έχει βρει επιτέλους το δρόμο του προς τους καταναλωτές. Πρόσφατα, η Tesla δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία ενός Cybertruck που βγήκε πρόσφατα από τη γραμμή συναρμολόγησης του Giga Texas της εταιρείας στο Όστιν. «Το πρώτο Cybertruck που κατασκευάστηκε στο Giga Texas!» σχολίασε η αυτοκινητοβιομηχανία κάτω από την εικόνα.

    Όπως επισημαίνει η Electrek, το εν λόγω όχημα είναι πιθανότατα ένα μοντέλο της Tesla που έχει σχεδιαστεί για να προσδιορίσει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κατασκευής του νέου οχήματος σε κλίμακα. Το γεγονός ότι η εταιρεία μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ολοκληρωμένου Cybertruck υποδηλώνει ότι είναι σε καλό δρόμο για να ανταποκριθεί στο πιο πρόσφατο χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο Elon Musk.

    Στις αρχές του έτους, ο Musk προέβλεψε ότι η κανονική παραγωγή του Cybertruck θα ξεκινήσει το 2024, προσθέτοντας ότι η περιορισμένη παραγωγή πιθανότατα θα ξεκινήσει «κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι». Πιο πρόσφατα, ανέφερε στους επενδυτές ότι η Tesla θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση παράδοσης για το Cybertruck το τρίτο τρίμηνο του 2023.

    «Χρειάζεται χρόνος για να ξεκινήσει η γραμμή παραγωγής και αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ριζοσπαστικό προϊόν», δήλωσε ο Musk τον Απρίλιο. «Δεν είναι φτιαγμένο με τον τρόπο που κατασκευάζονται άλλα αυτοκίνητα». Σε αυτό το σημείο, το χαρακτηριστικό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι του Cybertruck περιλαμβάνει περίπλοκες τεχνικές κατασκευής που συνήθως δεν χρησιμοποιούνται στην παραγωγή άλλων αυτοκινήτων. Η Tesla έχει επίσης αντιμετωπίσει επανειλημμένα θέματα που αφορούν την μπαταρία επόμενης γενιάς 4680.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles