21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις στα Sony smartphones και tablets!

    Τα Xριστούγεννα είναι εδώ και είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνετε δώρα σε άλλους ή και στον εαυτό σας! Και σίγουρα όλοι θα ήθελαν ένα νέο smartphone ή tablet… για το λόγο αυτό, η Sony Mobile οργάνωσε προσφορές σε πολλά από τα δημοφιλή μοντέλα της!

    sony xmas offers 1

    Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το Xperia C4, το μοναδικό selfie-phone της Sony που είδαμε και από πρώτο χέρι στο hands-on review του, έναντι 299 € αλλά και το Xperia Z5 Premium που επίσης σας παρουσίασαμε μαζί με δώρο τα Zeiss VR ONE γυαλιά εικονικής πραγματικότητας!

    sony xmas offers 2

    Για όσους απλά θέλουν το καλύτερο, το Xperia Z5 είναι εδώ και προσφέρεται με 200 € έκπτωση, όπως και το δημοφιλές αδερφάκι του, Xperia Z5 Compact, με 120 € λιγότερα! Και επειδή οι γιορτές επιβάλλουν πολλές φωτογραφίες και videos, το Xperia C5 Ultra με τις εξαιρετικές κάμερες των 13 MPixels του είναι ό,τι πρέπει για τους επίδοξους φωτογράφους (399€)!

    sony xmas offers 3

    Τέλος, το Xperia M4 Aqua θα αντέξει την κακοκαιρία (που κάποια στιγμή θα φτάσει και στην Ελλάδα, δε μπορεί) με την waterproof ιδιότητά του (νέα μειωμένη τιμή 244€) και για όσους θέλουν ένα από τα υψηλής ποιότητας tablets της Sony, τα Xperia Z4 και Z3 Tablet Compact προσφέρονται με έκπτωση 200 και 150 ευρώ αντίστοιχα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles