18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Φήμες θέλουν να καθυστερεί η κυκλοφορία του Gran Turismo 7

    Μια νέα φήμη εξαπλώνεται σταδιακά στους κύκλους των fans, οι οποίοι φοβούνται ότι το Gran Turismo 7 μάλλον θα καθυστερήσει. Η φημολογία ξεκίνησε όταν ένα media event ακυρώθηκε ξαφνικά χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση από τη Sony, με αποτέλεσμα να τίθεται το ερώτημα αν πρέπει να περιμένουμε καθυστέρηση μερικών μηνών στο λανσάρισμα.

    Πότε θα κυκλοφορήσει το video game;

    Το Gran Turismo 7 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PS5 και PS4 στις 4 Μαρτίου 2022. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση της ιαπωνικής εταιρείας για την εκδήλωση, αλλά και καμία επιβεβαίωση για αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Τα νέα όμως αποκαλύφθηκαν από τον γνωστό insider Tom Henderson, που ισχυρίστηκε ότι η εκδήλωση για τους δημοσιογράφους είχε προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου και αναβλήθηκε από τη Sony. H απόφαση πάρθηκε τελευταία στιγμή και οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποσχέθηκαν νέα ημερομηνία μέσα στο επόμενο 24ωρο.

    Το ίδιο έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλα παιχνίδια, όπως το The Last of Us 2, το οποίο στη συνέχεια καθυστέρησε να κυκλοφορήσει, γι’ αυτό και οι φήμες για το Gran Turismo 7 έχουν μια βάση. Προς το παρόν όμως, είναι απλώς φήμες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Spencer! Παραμένει το Call of Duty στο Playstation (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles