30.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
More

    Νέα οθόνη AOC Q27B3CF2

    Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC ανακοινώνει ένα νέο κομψό μοντέλο QHD, μια προσθήκη με επίκεντρο την αξία στη σειρά B3 των οθονών B2C. Η οθόνη 27″ (68,6 εκ.) AOC Q27B3CF2 προσφέρει ανάλυση QHD υψηλής ευκρίνειας (2560×1440) τόσο για το σπίτι όσο και το γραφείο, συνδυάζοντας κομψό design με λειτουργική υπεροχή. Χαρακτηριστικά όπως ο ρυθμός ανανέωσης 100 Hz, η συνδεσιμότητα με USB-C (συμπεριλαμβανομένης της παροχής ισχύος 65 W) και το Adaptive-Sync αποδεικνύουν ότι η Q27B3CF2 έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την παραγωγικότητα και την άνεση για ένα ευρύ φάσμα χρηστών σε μια εξαιρετική τιμή.

    Βασικά χαρακτηριστικά της Q27B3CF2

    · Οθόνη IPS 27″ με ανάλυση QHD, παρέχοντας βελτιωμένη πυκνότητα pixel (109 ppi) για ευκρινείς εικόνες με τρομερή λεπτομέρεια.

    · Η εξαιρετικά στενή σχεδίαση πλαισίου επιτρέπει εύκολες, απρόσκοπτες ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών.

    · Είσοδο USB-C με παροχή ισχύος USB 65 W και δύο θύρες USB-A, απλοποιώντας τις συνδέσεις και μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων.

    · Ρυθμό ανανέωσης 100 Hz, Adaptive-Sync και γρήγοροι χρόνοι απόκρισης έως 4 ms GtG (με υψηλότερες ρυθμίσεις pixel overdrive) και 1 ms MPRT για απρόσκοπτη περιήγηση σε ροές κοινωνικών μέσων και ιστότοπους, ομαλή προβολή περιεχομένου με γρήγορο ρυθμό καθώς και casual gaming.

    Λειτουργία LowBlue και τεχνολογία Flicker-Free για αυξημένη άνεση θέασης.

    · Το εσωτερικό τροφοδοτικό και η επιλογή τοποθέτησης VESA αυξάνουν την ευελιξία όταν εγκαθίστανται σε ασυνήθιστες ρυθμίσεις.

    Βελτιωμένη συνδεσιμότητα και άνετη προβολή

    Η συνδεσιμότητα με φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή θα είναι παιχνιδάκι με την Q27B3CF2, χάρη στη θύρα USB-C 3.2 γενιάς 1×1 που προσφέρει παροχή ισχύος USB 65 W και υποστήριξη για εναλλακτική λειτουργία DisplayPort. Αυτό δημιουργεί μια λύση ενός καλωδίου για την τροφοδοσία φορητών υπολογιστών και την προσθήκη οθονών, κάνοντας έτσι πιο αποδοτικό το χώρο εργασίας. Μια είσοδος HDMI 2.0 επιτρέπει περαιτέρω τη σύνδεση μιας ποικιλίας παλαιών και σύγχρονων πηγών. Δύο επιπλέον θύρες USB-A 3.2 1×1 γενιάς και μια θύρα αποστολής USB δίνουν τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης περιφερειακών στην οθόνη, για να ενισχυθεί η ευελιξία της οθόνης και να μειωθεί η ακαταστασία στο γραφείο.

    Βελτιστοποιημένη για σύγχρονη, επαγγελματική και οικιακή χρήση

    Η AOC Q27B3CF2 δεν είναι απλά ένα ωραίο monitor. Είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία LowBlue και η τεχνολογία Flicker-Free μετριάζουν την κόπωση των ματιών για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη. Επιπλέον, προσφέρει διάφορες εργονομικές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης ύψους 110 χιλ., διευκολύνοντας έτσι τις ατομικές προτιμήσεις και προωθώντας παράλληλα μια υγιή στάση εργασίας. Τέλος, η συμβατότητα με τις επιλογές τοποθέτησης VESA ενισχύει περαιτέρω την εργονομία της, για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών εγκατάστασης.

    Σχεδιασμός και λειτουργικότητα σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη

    Η Q27B3CF2 ξεχωρίζει με τα εξαιρετικά στενά πλαίσια του, καθιστώντας την μια ελκυστική επιλογή για ρυθμίσεις που απαιτούν πολλαπλές οθόνες χωρίς να χαλάει η αισθητική. Το πάνελ IPS 27″ προσφέρει ευκρινή, ζωντανή εικόνα με πυκνότητα pixel 109 ppi, κάνοντας τις λεπτομέρειες καθαρές. Οι ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° διασφαλίζουν ότι η εικόνα στην οθόνη είναι ζωντανή και έντονη όταν προβάλλεται και από έμμεσες γωνίες. Είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση σε σύγχρονους χώρους εργασίας είτε ως κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε οικιακό γραφείο, η Q27B3CF2 συνδυάζεται άψογα με το περιβάλλον της, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική οπτική ποιότητα. Σχεδιασμένη με έμφαση στις καθημερινές απαιτήσεις των οικιακών και βασικών χρηστών γραφείου, η Q27B3CF2 αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα της AOC στην προσφορά πρακτικών λύσεων οθόνης υψηλής ποιότητας στην αγορά σε μια ελκυστική τιμή. Ο συνδυασμός κομψού σχεδιασμού, υψηλής απόδοσης και χαρακτηριστικών με επίκεντρο τον χρήστη την καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για μια ποικιλία εργασιών, από εργασίες γραφείου έως περιστασιακή ψυχαγωγία.

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Χάρη στην ανθεκτική στο μέλλον ανάλυση QHD και τα ευέλικτα χαρακτηριστικά της, η οθόνη AOC Q27B3CF2 πρόκειται να γίνει ουσιαστικό μέρος μιας ευρείας γκάμας ρυθμίσεων για το σπίτι και το γραφείο, προσφέροντας ισορροπία σχεδιασμού, απόδοσης και άνεσης. Επιπλέον, η σειρά B3 της AOC προσφέρει μια σειρά μοντέλων ανάλυσης Full HD 24″ και 27″, με βάση ρυθμιζόμενου ύψους (24B3CF2, 27B3CF2) ή χωρίς (24B3CA2, 27B3CA2), όλα με ρυθμούς ανανέωσης 100 Hz και συνδεσιμότητα USB-C, καλύπτοντας όλα τα είδη οικιακών και επαγγελματικών χρηστών.

    Η AOC Q27B3CF2 είναι διαθέσιμη τον Μάιο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 249,00 €

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles