23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ψηφιακό εισιτήριο και τρόπος απόκτησης Gov.gr Wallet σε συσκευές HUAWEI (HOW TO)!

    Η ελληνική κυβέρνηση πρόσφατα παρουσίασε το σχέδιο της για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. Ακρογωνιαίος λίθος του εν λόγω σχεδίου αποτελεί ο τρόπος που θα εισέρχοται οι φίλαθλοι στους αγωνιστικούς χώρους, οι οποίοι μέσω μιας απλής και έκολης διαδικασίας θα πρέπει να εγκαθιστούν το εισιτήριο τους στο κινητό τους τηλέφωνο, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων και των λειτουργιών της εφαρμογής του Gov.gr Wallet (περισσότερες λεπτομέρειες και έναν χρήσιμο οδηγό για την ψηφιακή διαδικασία εισόδο στα γήπεδα μπορείτε να βρείτε εδώ). Η εν λόγω λειτουργία έχει δοκιμαστεί σε συσκευές Android και iOS, όμως σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας ένα smartphone της Huawei, το οποίο δεν υποστηρίζει Google Services δεν χρειάζεται κανένας απολύτως πανικός, καθώς στα βήματα που ακολουθούν θα δούμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Gov.gr Wallet μέσω του AppGallery.

    Όπως θα διαπιστώσετε, η διαδικασία είναι  απλή και δεν απαιτεί εξαιρετικά εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό HUAWEI ID. Στη συνέχεια, αναζητήστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή GSpace από το AppGallery της HUAWEI στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή GSpace και παραχωρήστε τις απαραίτητες άδειες για πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες. Έπειτα, αναζητήστε και εγκαταστήστε τις εφαρμογές που επιθυμείτε μέσα στην εφαρμογή GSpace στη συσκευή σας.

    Για μεγαλύτερη ευκολία ακολουθήστε τα βήματα που ακολουθύν:

    Βήμα 1: Δημιουργία ή σύνδεση με έναν λογαριασμό HUAWEI ID.

    Αν δεν έχεις ήδη, δημιούργησε έναν δωρεάν λογαριασμό HUAWEI ID. Αυτός ο λογαριασμός θα σου επιτρέψει την πρόσβαση στο AppGallery για να κατεβάζεις εφαρμογές.

    Βήμα 2: Εγκατάσταση της εφαρμογής GSpace.

    Αναζήτησε και εγκατέστησε τη δωρεάν εφαρμογή GSpace μέσω του AppGallery. Αυτή η εφαρμογή θα σου δώσει πρόσβαση σε εφαρμογές της Google και άλλων εταιρειών.

    Βήμα 3: Εγκατάσταση του Play Store.

    Αν θέλεις πρόσβαση σε εφαρμογές απευθείας από το Play Store, μπορείς να το εγκαταστήσεις επίσης μέσω του GSpace ή ακολουθώντας την παραδοσιακή διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών στη συσκευή σου.

    Βήμα 4: Επιλογή και εγκατάσταση εφαρμογών.

    Αφού εγκαταστήσεις το GSpace και ενδεχομένως το Play Store, μπορείς να αναζητήσεις και να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές που επιθυμείς από το GSpace ή το Play Store.

    Βήμα 5: Χρήση των εφαρμογών

    Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές της Google και άλλες εφαρμογές που εγκατέστησες μέσω του GSpace ή του Play Store όπως συνήθως.

    Με αυτά τα απλά βήματα, οι κάτοχοι συσκευών HUAWEI μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα από εφαρμογές και υπηρεσίες της Google. Οι διαδικασίες είναι απλές, ασφαλείς και δεν απαιτούν πολύ χρόνο, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν τα οφέλη των αγαπημένων εφαρμογών χωρίς περιορισμούς.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles