21.9 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
More

    Public Κύπρου: Αποχώρησε ο Δημήτρης Φιλόπουλος – Τα «ηνία» στον Αντώνη Ματεμτζή

    Ο Όμιλος Public ενημερώνει ότι από την 1η Απριλίου, ο Δημήτρης Φιλόπουλος αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή των Public Κύπρου την οποία αναλαμβάνει ο Αντώνης Ματεμτζής. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «Ο νέος Γενικός Διευθυντής Κύπρου έχει καταγράψει στον Όμιλό μας περισσότερα από 12 χρόνια αξιοσημείωτης προόδου. Με εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου από το 2006, ο κ. Ματεμτζής ξεκίνησε την πορεία του στα Public το 2011 ως Διευθυντής καταστήματος στην Κύπρο και στη συνέχεια, με την έντονη ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, μετακινήθηκε στην Ελλάδα για να αναλάβει νέο, διευρυμένο ρόλο ως Area Manager και το 2019 προάχθηκε σε Retail Operations Director».

    Κατά το παρελθόν, o κ. Ματεμτζής έχει εργαστεί στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και χονδρικής. Το αντικείμενο των σπουδών του είναι International Business and European Affairs.

    Τέλος, τα Public εκφράζουν τις θέρμες ευχαριστίες τους προς τον Δημήτρη Φιλόπουλο, σημειώνοντας πως για περισσότερα από 7 χρόνια συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles