25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
More

    Τι καινούργιο φέρνει η επερχόμενη σειρά iPhone 14

    Εντός του ερχόμενου μήνα αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τη νέα σειρά των κινητών της τηλεφώνων της. Με το iPhone 14 η εταιρεία φιλοδοξεί να αλλάξει την εικόνα της ναυαρχίδας των προϊόντων της αφού τα τελευταία χρόνια η Apple κατηγορήθηκε ότι τα νέα μοντέλα που έριχνε στην αγορά δεν είχαν να παρουσιάσουν κάποιες καινοτομίες όπως η πρώτη γενιά των κινητών της τηλεφώνων τα οποία έφεραν επανάσταση όχι μόνο στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας αλλά και σε πολλές ακόμη όπως αυτή των social media, της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας κ.α.

    Παρά το ότι η Apple φροντίζει συνήθως να μην κάνει καμία επίσημη ενημέρωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα προϊόντα της μέχρι αυτά να παρουσιαστούν, τις τελευταίες εβδομάδες και ενώ πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 14, οι φήμες αλλά και οι διαρροές από την εταιρεία για τα χαρακτηριστικά του νέου κινητού τηλεφώνου είναι πολλές. Ας ρίξουμε μια ματιά στις κυριότερες από αυτές:

    • Θα κυκλοφορήσουν συνολικά τέσσερα μοντέλα, δύο Pro και δύο πιο προσιτά οικονομικά iPhone.
    • Τα μοντέλαPro θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό, υλικά κατασκευής και εξαρτήματα από τα άλλα δύο μοντέλα, ενώ θα κυκλοφορήσει και συσκευή σε μωβ χρώμα
    • Θα υπάρχουν αλλαγές στις εγκοπές (notch) στις νέες συσκευές πιθανότατα στις Pro εκδόσεις
    • Κάμερα48MP και εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 8K για τις Pro εκδόσεις
    • Τιτάνιο υλικό κατασκευής στις Pro εκδόσεις, ανοξείδωτο ατσάλι στις φτηνότερες
    • Α15 τσιπ στιςPro εκδόσεις, Α14 τσιπ στις φτηνότερες
    • Νέο πιο ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα ψύξης των συσκευών για να αντιμετωπιστεί η αύξηση θερμοκρασίας από τις νέες αυξημένες δυνατότητες των συσκευών και τις 5G συνδέσεις
    • Δορυφορικό σύστημα για αποστολή μηνυμάτων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αν τη δεδομένη στιγμή ο χρήστης βρίσκεται σε σημείο που δεν υπάρχει για οποιοδήποτε λόγο σήμα από τη συμβατική λειτουργία σύνδεσης.

    Τέλος, σε ότι αφορά τις τιμές, η φθηνότερη έκδοση θα ξεκινά από τα 799 δολάρια και εκείνη των Pro θα κυμαίνεται κοντά στα 1,100 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles