24.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Αγώνες Quaker fit X Level… με την PrimeTel παρούσα!

    Σε στίβο μάχης, κολύμπι, τρέξιμο, ασκήσεις εδάφους, άλματα και ολυμπιακές άρσεις καλούνται να αναμετρηθούν οι συμμετέχοντες του πρώτου Cyprus Beach Challenge. Εάν πιστεύετε ότι είστε ο πιο fit άνθρωπος στην Κύπρο, δηλώστε συμμετοχή και κάντε επίδειξη της δύναμής σας.

    Μέγας Χορηγός είναι η εταιρεία Quaker και οι αγώνες με την ονομασία  «Quaker fit X Level» θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου στη Λεμεσό. Διοργανωτής των αγώνων είναι το γυμναστήριο Next Fitness Level και ο μεγάλος νικητής με τη λήξη των αγώνων θα στεφθεί με τον τίτλο «Ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος της Κύπρου το 2012».

    Η PrimeTel μαζί με το Deejay Radio και την ιστοσελίδα gooutlimassol.com είναι οι Χορηγοί Επικοινωνίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης.

    Σύμφωνα με τους κανονισμούς των αγώνων κάθε διαγωνιζόμενος θα λάβει μέρος σε ομάδα των τεσσάρων ατόμων, όμως επιτρέπεται μόνο μία προσπάθεια. Οι αγώνες χωρίζονται σε κατηγορίες βάσει ηλικίας, δηλαδή θα υπάρχουν ομάδες ανδρών από 18 μέχρι 35 χρόνων, ανδρών των 36 και άνω, γυναικών από 18 μέχρι 35 χρόνων και γυναικών των 36 και άνω.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles