23.2 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    ΜΤΝ: Δωρεάν αυτόματη υπηρεσία ενημέρωσης για τις διακοπές ηλεκτροδότησης

    Η ΜΤΝ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και σε συνεργασία με την ΑΗΚ, προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της την υπηρεσία αυτόματης ενημέρωσης για τις διακοπές ηλεκτροδότησης στην περιοχή τους. Ήδη, 2000 συνδρομητές της εταιρείας έχουν ενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

    Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν ειδοποίηση με SMS για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος λίγα λεπτά π ριν από κάθε διακοπή.
    Η εγγραφή στην υπηρεσία μπορεί να γίνει με δύο απλές κινήσεις:

     

    1. Εντοπίστε από την ιστοσελίδα της ΑΗΚ την ομάδα, στην οποία ανήκει το υποστατικό σας. Η ΑΗΚ έχει κατηγοριοποιήσει σε 22 ομάδες όλους τους καταναλωτές της με βάση τα υποστατικά τους. Η κατηγοριοποίηση είναι ανά επαρχία και περιοχή, και βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ http://news.eac.com.cy/.

     

    2. Στείλτε SMS «ΟΝ EAC ομάδα» στο 8011, αντικαθιστώντας τη λέξη «ομάδα» με τον αριθμό της κατηγορίας στην οποία ανήκετε και τον οποίο έχετε ήδη εντοπίσει από την ιστοσελίδα της ΑΗΚ. Έτσι, αν για παράδειγμα ανήκετε στην ομάδα 3, θα στείλετε μήνυμα «ON EAC 3» στο 8011.

    Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία ή να διορθώσετε την

    επιλογή της ομάδας στην οποία ανήκετε, στείλτε SMS  «OFF EAC oμάδα», αντικαθιστώντας τη λέξη «ομάδα» με τον αριθμό της περιοχής για την οποία έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο 8011. Αν για παράδειγμα έχετε ενεργοποιήσει την ομάδα 4, θα στείλετε μήνυμα «OFF EAC 4» στο 8011. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mtn.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles