23.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Ο David Simpson έτρεξε 145km με χορηγό την PrimeTel

    Ο οστεοπαθητικός, David Simpson, ξεχώρισε τρέχοντας 145 χιλιόμετρα σε μία μέρα στον ετήσιο Υπερ-Μαραθώνιο!  Σκοπός της φιλανθρωπικής αυτής πράξης ήταν η συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες της θεραπευτικής κοινότητας απεξάρτησης ανθρώπων εθισμένων σε εξαρτησιογόνες ουσίες «ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ». Ξεκίνησε από τον Μόλο Λεμεσού στις 2 το πρωί και ακολουθώντας μονοπάτια της φύσης 18 ορεινών και ημι-ορεινών κοινοτήτων τερμάτισε στο Κάστρο Λεμεσού στις 9 το βράδυ.

    Η αλτρουιστική ενέργεια του κυρίου Simpson τέθηκε υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού, κύριου Ανδρέα Χρίστου. Ο δρομέας, είναι οστεοπαθητικός στο επάγγελμα και πρωταθλητής Κύπρου στο Τρίαθλο δηλαδή κολύμπι, τρέξιμο και ποδηλασία. Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετέχει στον Υπερ-Μαραθώνιο και στόχος του είναι να συνεχίσει τον θεσμό.

    Η PrimeTel που συμμετείχε ως ένας από τους χορηγούς του Υπερ-Μαραθωνίου, χειροκροτεί για ακόμα μια φορά, την υπεράνθρωπη προσπάθεια του David Simpson και καλεί όλους να στηρίξουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον συνάνθρωπο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles