24.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Το Music TV στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel

    Η PrimeTel καλωσορίζει στην τηλεοπτική της πλατφόρμα PrimeTV, το μουσικό κανάλι Music TV. Οι συνδρομητές της PrimeTel που διαθέτουν τηλεόραση στο οικιακό τους πακέτο, έχουν τώρα στη διάθεση τους ένα κανάλι γεμάτο μουσική!

    Σκοπός  του ψηφιακής μετάδοσης καναλιού είναι η ψυχαγωγία  και η ενημέρωση σχετικά με τα τελευταία μουσικά video clip! Εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τις τελευταίες κυκλοφορίες σε pop, dance, ηλεκτρονικό, ροκ, R&B και hip hop ρεπερτόριο.

    Διαθέτει 10 εξειδικευμένες εκπομπές όπως  Wake Up Call, Sweat Yourself, Viewers Choice και 6 ειδικά διαμορφωμένα ένθετα με θεματολογία που περιλαμβάνει μουσικές ειδήσεις από όλο τον κόσμο, καλλιτεχνικά νέα, συναυλίες,cinema, gadgets, clubbing και συνεντεύξεις τραγουδιστών, το MUSIC TV σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακής ψυχαγωγίας.

    H μεγαλύτερη   καινοτομία   που κάνει το Music Tv να ξεχωρίζει είναι ότι όλες οι εκπομπές , με εξαίρεση το Music On Demand, μεταδίδονται ζωντανά από επαγγελματίες  DVJs (visual DJs). Όσον αφορά την εκπομπή Music on Demand, οι συνδρομητές μπορούν να στέλνουν SMS τον κωδικό του τραγουδιού, να ψηφίζουν το τραγούδι της αρεσκείας τους και να το βλέπουν στις οθόνες τους! Επίσης οι επιλογές των τηλεθεατών θα περιλαμβάνονται και στην εκπομπή VIEWER’S CHOICE της επόμενης ημέρας! Καθημερινά στις 24:00 μέχρι τις 07:00, ο τηλεθεατής γίνεται ο PLAYLIST MAKER!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles