13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Bill Gates… The Bachelor (ξανά)! Παίρνει διαζύγιο από τη Melinda!

    Ο Bill Gates μπορεί να κατηγορείται από πολλούς ως ένας mastermind που επιχειρεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα και από άλλους πάλι να θεωρείται «ίνδαλμα» λόγω της επιχειρηματικής πορείας και δραστηριότητας που ξεκίνησε στα 70s, όμως (όσο απίστευτο και εάν φαίνεται), ο μεγιστάνας του πλούτου έχει και προσωπική ζωή. Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από ένα post που ανέβηκε στο Twitter και είχε τον χαρακτήρα κοινού ανακοινωθέντος, ο Bill και η Melinda Gates αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, ύστερα από 27 χρόνια έγγαμου βίου.

    Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο τους θα εξακολουθήσουν να αναμειγνύονται στις δραστηριότητες του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ωστόσο και οι δύο κατάλαβαν ότι σε αυτή τη φάση της ζωής τους θα πρέπει να συνεχίσουν σε χωριστούς δρόμους. Οι ρόλοι τους στο Foundation ήταν τελείως διαφορετικοί, καθώς ο μεγιστάνας του πλούτου και ένας από τους πρώτους entrepreneurs είχε αναλάβει το ρόλο ενός αναλυτή που επιχειρούσε να αναδείξει τις νέες τάσεις στη τεχνολογία, την κοινωνία και την οικονομία, ενώ η Melinda εστίαζε περισσότερο στο φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος. Το ίδρυμα αποτέλεσε και την κύρια ασχολία του Bill Gates, ύστερα από την απόσυρση του από τη Microsoft το 2008, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει περισσότερα από 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε δωρεές και φιλανθρωπίες. Όπως όλα δείχνουν ο Bill θα είναι ο πιο πλούσιος εργένης από εδώ και στο εξής…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles