24.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Δωρεάν Wi-Fi στις παραλίες της Αγίας Νάπας από την PrimeTel

    AyiaNapa_WiFi_collage primetel

    Ολοκληρώθηκε πρόσφατα από την PrimeTel η εγκατάσταση και η λειτουργία παροχής δωρεάν ασύρματου διαδικτύου (wireless internet) σε όλες τις παραλίες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Νάπας. Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, στις περισσότερες από τις παραλίες που διαχειρίζεται ο δήμος, μέσω των Wi-Fi HotSpots που έχουν αναπτυχθεί από την PrimeTel κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και της PrimeTel και κατόπιν σχετικού διαγωνισμού.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Διευθυντής Προϊόντος της PrimeTel, κ. Άθως Κυριάκου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο δήμος Αγίας Νάπας εμπιστεύεται την PrimeTel για την παροχή δωρεάν Wi-Fi στις παραλίες του. Είναι σίγουρα ένα έργο που θα κάνει ακόμα  περισσότερο ελκυστικό το τουριστικό προϊόν του τόπου μας και ειδικότερα την Αγία Νάπα, η οποία γνωρίζει τεράστια επισκεψιμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες».

    Από την πλευρά του ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας κος Γιάννης Καρούσος, επεσήμανε ότι η παροχή δωρεάν ασύρματου διαδικτύου σε όλες τις οργανωμένες παραλίες του Δήμου, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης των υπηρεσιών και του εκσυγχρονισμού της παραλιακής, όπως επίσης και της εμπειρίας του επισκέπτη. Στόχος μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Καρούσος, είναι «να ανακηρυχθούν τη φετινή χρονιά περισσότερες παραλίες στις 25 καλύτερες της Ευρώπης, αφού την αντίστοιχη περσινή περίοδο εντάχθηκαν μόνο δύο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles