27.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Ωπ! 2000€ κάθε μέρα στο ΓΕΡΜΑΝΟ;

    Το καλύτερο δώρο αυτό τον καιρό, είναι τα μετρητά. Κι αυτό είναι κάτι που η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ τον γνωρίζει καλά, φαίνεται και, διοργανώνει μία εξαιρετική προσφορά.

    Ενώ λοιπόν οπουδήποτε αλλού μας ζητούν να πληρώνουμε «έκτακτη εισφορά», στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ υπάρχει η «έκτακτη προσφορά», όπου κάθε επισκέπτης που θα προχωρήσει σε αγορές άνω των 25€, ή με νέα σύνδεση COSMOTE ή με μετατροπή του καρτοκινητού του σε ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE, λαμβάνει ένα έντυπο με ένα μοναδικό κωδικό.

    Την ίδια στιγμή, είτε μέσα στο κατάστημα που έχει επισκεφτεί, είτε μέσα από το www.dwrastinporta.gr, μπορεί να μάθει αμέσως αν έχει κερδίσει κάτι από τα δώρα. Επειδή όμως, τα 2000€ σε prepaid cards ακούγονται υπέροχα αλλά δεν είναι τα μόνα που προσφέρονται, αν θέλετε να μάθετε για τα επίσης εντυπωσιακά, υπόλοιπα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε μέσα από τις αγορές σας στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  όπως και τους όρους συμμετοχής, πατήστε εδώ.

    Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας.

    Δελτίο Τύπου

    «Έκτακτη Προσφορά»… μόνο στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

    30 Μαΐου 2012Εκατοντάδες δώρα τεχνολογίας αλλά και μετρητά, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν καθημερινά με τις αγορές τους οι επισκέπτες του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο πλαίσιο της ενέργειας «Έκτακτη Προσφορά».

     

    Κάθε μέρα οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να κερδίσουν έως και 2.000€ μετρητά, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα. Μέχρι και τις 9 Ιουνίου, με κάθε αγορά αξίας 25€ και άνω, ή με νέα σύνδεση COSMOTE ή με μετατροπή του καρτοκινητού τους σε ΚαρτοΣυμβόλαιο COSMOTE, οι καταναλωτές λαμβάνουν ένα ειδικό έντυπο με ένα μοναδικό κωδικό. Στη συνέχεια είτε μέσα στο κατάστημα, είτε στο site www.dwrastinporta.gr, μπορούν να μάθουν στη στιγμή αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς νικητές.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.germanos.gr .

     

    Για να έχεις «έκτακτη προσφορά» …ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι μέσα!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles