27.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    H PrimeTel χορηγός στην 14η διοργάνωση Cyprus Marathon

    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 14η διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης Cyprus Marathon στην Πάφο την περασμένη Κυριακή. Η PrimeTel πιστή και φέτος στην υπόσχεσή της για στήριξη του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, συμμετείχε για ακόμα μια φορά ως χορηγός.

    Πέραν των 200 δρομέων έλαβαν μέρος από όλο τον κόσμο  (Αγγλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ολλανδία, Ρωσία, Σκωτία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ουγγαρία, Βέλγιο, Ελλάδα και Κύπρο). Η αγαστή συνεργασία Δήμου Πάφου και Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) συνέβαλε στην ομαλή εξέλιξη του αθλητικού αυτού γεγονότος.

    Η διεθνής εκδήλωση περιελάμβανε τρεις αποστάσεις: τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων. Η μεν διαδρομή του Μαραθωνίου Πάφου είχε αφετηρία την Πέτρα του Ρωμιού και τερματισμό την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, ενώ οι άλλες δύο αποστάσεις είχαν ως χώρο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου με κατεύθυνση προς Γεροσκήπου.

    Στους τρεις πρώτους νικητές των 50 και πλέον κατηγοριών δόθηκαν έπαθλα, ενώ απονεμήθηκαν σε όλους αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. Η Λειτουργός του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της PrimeTel, Μαργαρίτα Μικίλ Καρατζιά, απένειμε βραβεία στους τρεις πρώτους της μίας από αυτές τις κατηγορίες.

    Οι δρομείς, οι οποίοι έφυγαν και με πολύχρωμα μπλουζάκια, έχουν αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συμμετοχή τους. Η PrimeTel μοίρασε σε όλους τους παρευρισκόμενους οικολογικές τσάντες με πλούσια δώρα.

    Από νωρίς, στον χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου επικρατούσε πανηγυρική ατμόσφαιρα με παρουσίαση καλλιτεχνικού προγράμματος το οποίο περιελάμβανε Ελληνικούς και Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς καθώς και τραγούδια από το μουσικό σχήμα του Άδμητου Πιτσιλλίδη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles