27.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Online εγγραφή συνδρομητών στην PrimeTel Mobile pay monthly

    H PrimeTel δίνει τώρα την ευκαιρία στους καταναλωτές να γίνουν συνδρομητές στην PrimeTel Mobile pay monthly, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

    Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα και την συσκευή που τους ταιριάζει, από την άνεση του σπιτιού τους.

    Όσοι θέλουν να επιλέξουν πρώτα τη συσκευή που επιθυμούν, μπορούν να κάνουν κλικ στο www.primetel.com.cy/mobile/phones .  Στη  συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι καταναλωτές μπορούν να δουν αναλυτικά όλη την γκάμα κινητών που προσφέρει η εταιρεία, τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού όπως και τις επιλογές που προσφέρονται σε τιμές,  με 12μηνο ή 24μηνο συμβόλαιο.

    Ενώ όσοι θέλουν να επιλέξουν πρώτα το πρόγραμμα PrimeTel Mobile pay monthly που τους ταιριάζει, μπορούν να κάνουν κλικ στο www.primetel.com.cy/mobile/plans και να δουν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα.

    Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισάγουν τα στοιχεία τους, να επιλέξουν ένα καινούριο αριθμό ή να κρατήσουν τον δικό τους αλλά και να επιλέξουν τον τρόπο παραλαβής του προγράμματος και κινητού, μέσω ταχυδρομείου ή από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών PrimeTel.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η PrimeTel είναι ο μόνος  πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο που προσφέρει τη δυνατότητα συνδρομής σε προγράμματα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας, την υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης χρόνου ομιλίας όπως και την επιλογή τηλεφωνικού αριθμού,  μέσω διαδικτύου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles