27.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Ραντεβού τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη για το επόμενο iPhone (φήμες)

    Η παράδοση από το 2007 ήθελε την Apple να λανσάρει μία νέα συσκευή τον Ιούνιο ή Ιούλιο κάθε χρόνο.  Η παράδοση αυτή έσπασε πέρυσι με το λανσάρισμα του iPhone 4S τον Οκτώβρη.

    Όσο κι αν η περασμένη χρονιά χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά του ανεκπλήρωτου, καθώς μας προέκυψε ένα iPhone 4S αντί για ένα 5, η φετινή κρύβει μία συσκευή που (αν δεν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα) θα είναι 5 και θα είναι δραστικά διαφορετική.

    Μία από τις σταθερές πηγές στην φημολογία για το iPhone 5 είναι το Ιαπωνικό site Macotakara που φαίνεται να έχει… καλές πληροφορίες σε ότι αφορά την Apple. Σύμφωνα με την πληροφόρησή του, λοιπόν, το επόμενο λανσάρισμα συσκευής iPhone από την Apple θα γίνει το επόμενο φθινόπωρο, είτε τέλη Σεπτέμβρη, είτε αρχές Οκτώβρη, ενώ το ίδιο μοτίβο θα κρατηθεί και τα επόμενα χρόνια για την εταιρεία. Να λανσάρει, δηλαδή, νέες iPhone συσκευές το φθινόπωρο.

    Βέβαια, το πότε, δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το τι. Τι είδους συσκευή θα είναι το iPhone 5. Αν πιστέψουμε τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως μέχρι τώρα, ο σχεδιασμός του, η «πλάτη» του και το πώς η Apple θα αντιμετωπίσει το θέμα της λήψης σήματος, θα είναι εντελώς διαφορετικά.

    Πηγή: BGR

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles