27.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Τα νέα αξεσουάρ “Tune” θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο… ξέγνοιαστο!

    Οι θερμοκρασίες έχουν πιάσει κόκκινο (στο παρμπρίζ ψήνεις τηγανιτό αυγό) και η μποτιλιαρισμένη Κηφισίας στις ώρες αιχμής θυμίζει την φλεγόμενη Mordor από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το μυαλό δεν έχει άλλη option από το να ταξιδεύει σε μαγευτικές και δροσερές ακρογιαλιές, σε χρυσαφένιες παραλίες, στο αγαπημένο σου beach bar που παίζει στη διαπασών το τελευταίο hit του David Guetta και στις μέρες της καλοκαιρινής άδειας που… κοντοζυγώνουν. Φυσικά ως γνήσιος tech addict γνωρίζεις πολύ καλά ότι για να αφήσεις τον κλεινόν άστυ προς άλλους «θερινούς» γαλαξίες… πρέπει να πάρεις μαζί σου και τα απαραίτητα αξεσουάρ, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ως… σανίδα σωτηρίας! Άλλωστε για εσένα που πίνεις νερό στο όνομα της τεχνολογίας, δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή από το να ξεμείνεις από μπαταρία ή να μην μπορείς να ακούσεις τα αγαπημένα σου music tunes την ώρα που θα αράζεις στην ξαπλώστρα (και δεν θα έχει μείνει και άλλη σελίδα στο σταυρόλεξο για να λύσεις)…

    Δεν χρειάζεται να βιώσεις έναν καλοκαιρινό εφιάλτη στο δρόμο με τα… αρμυρίκια, καθώς η Tune μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των tech accessories που θα την βρεις αποκλειστικά στα Public διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων που αν μη τι άλλο θα σε «εξοπλίσουν» κατάλληλα. Από τη στιγμή που σχεδιάζεις να μην αφήσεις παραλία που να μην «οργώσεις» στο νησί, τότε το νέο σου iPhone 14 (το οποίο αντικειμενικά σου έχει στοιχίσει παραπάνω από ένα μηνιάτικο), θα πρέπει να προστατευθεί κατάλληλα, έτσι ώστε η συσκευή της Apple να αντέξει στις υπερβολικές θερμοκρασίες και στην direct ακτινοβολία του ήλιου, αλλά και να αποφευχθεί η επαφή με την άμμο (η οποία έχει το κακό συνήθειο να τρυπώνει παντού). Από την τεράστια γκάμα της Tune μπορείτε να επιλέξετε την transparent θήκη για το 14 Pro Max, η οποία είναι λεπτή και εξαιρετικά ανθεκτική, προστατεύοντας από κακοτοπιές χωρίς να χαλάει την αισθητική εμφάνιση της συσκευής. Μια εξίσου πολύ καλή επιλογή και παραλλαγή της παραπάνω πρότασης είναι και η θήκη με Magsafe για iPhone 14, η οποία είναι ιδανική για τους λάτρεις του on-the-go mobility!

    Μάλιστα, εκτός από case το premium iPhone σας, χρειάζεται και ένα υπερενισχυμένο tempered glass, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτρέπει τα αδιάκριτα βλέμματα από την οθόνη της συσκευής σας! Τέλος, μην παραλείψετε να προσθέσετε ειδικό προστατευτικό γυαλί που περιβάλλει τα camera modules της ναυαρχίδας της Apple, καθώς την κάμερα του iPhone σας θα πρέπει να την φυλάτε ως… κόρη οφθαλμού.

    Και αφού λύσεις το θέμα της προστασίας… τότε δεν γίνεται να μην κοιτάξεις και προς τη μεριά της αυτονομίας! Από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είσαι outdoors, είτε εξερευνάς τη φύση, είτε λιώνεις στην παραλία (η επιλογή είναι πάντοτε δική σου), τότε ένα δυνατό powerbank είναι νομίζουμε επιτακτική ανάγκη! Το εξαιρετικά κομψό Tune On the Go Powerbank διαθέτει χωρητικότητα στα 10.000mAh, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε πλήρως το smartphone σας ακόμη και μέχρι τρεις φορές! Με το τόσο ισχυρό powerbank της Tune, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ! Και εάν τα 10.000mAh δεν σας φτάνουν και θέλετε να φορτίσετε και το laptop σας (σε περίπτωση που εκκρεμεί κάποιο zoom meeting ή έχετε αφήσει «ανοικτές υποθέσεις με την δουλειά), τότε μπορείτε να επιλέξετε το powerbank των 20.000mAh!

    Παράλληλα, επειδή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε πολλές συσκευές στο backpack σας, δεν χρειάζεται να έχετε έναν φορτιστή για καθεμία από αυτές, αλλά μια βολική all-in-one πρόταση, όπως ειναι ο Tune Dominion Multi-Port, o οποίος μάλιστα προσφέρει δύο θύρες USB-C και δύο USB ports στα 65W που είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια! Επιπλέον, για εσάς που θέλετε να φορτίζετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, αλλά παράλληλα επιθυμείτε φορητότητα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Tune On the Go UltraMag, το εξαιρετικά ευέλικτο ασύρματο Powerbank των 5.000mAh, το οποίο είναι εξαιρετικά μικρό, ελαφρύ και πανίσχυρο! Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Powerbank διαθέτει 4 εξόδους φορτισης, ενώ επιπλέον αξιοποιεί στο έπακρον την τεχνολογία MagSafe για ασύρματη φόρτιση (σε περίπτωση που το κινητό σας δεν υποστηρίζει την προαναφερθείσα τεχνολογία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λεπτό μεταλλικό αντάπτορα UltraMag).

    Και φυσικά η τεράστια γκάμα της Tune που θα βρείτε στα Public δεν τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καλώδια για τη μεταφορά data, παραδοσιακοί φορτιστές και φορτιστές αυτοκινήτου, αλλά και hands-free, έτσι ώστε να είστε πάντοτε «ετοιμοπόλεμοι», φροντίζοντας ώστε να μην λείπει τίποτα από το καλοκαιρινό backpack σας!

    Και επειδή το καλοκαίρι είναι πάντοτε άμεσα συνυφασμένο με τα… δυνατά beat, η πλούσια γκάμα των TWS ακουστικών της Tune είναι απλώς… «must-have»! Τόσο τα Tune Rhythm Soul ή τα κομψά και delicate Tune Rhythm Aurapods, αναμφίβολα αποτελούν δύο λύσεις που θα σε κάνουν να ακούς τη μουσική σου παντού και πάντα, χωρίς την ύπαρξη των ενοχλητικών καλωδίων!

    Αυτά είναι ορισμένα από τα προϊόντα που περιλαμβάνει η Tune και τα οποία θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Public. Για να γίνει λοιπόν το καλοκαίρι σας απείρως πιο… ξέγνοιαστο, η Tune θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles