25 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Διευκρινίσεις από τη Cyta για τα συμβόλαια της Cytavision με τις ομάδες

    Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος με τίτλο, «Η Cyta μοιράζει 41,3 εκ εκατ. στην μπάλα», η Cyta σημειώνει τα ακόλουθα:

    Το δημοσίευμα αναφέρεται στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ένα τομέα, από τους πιο ανταγωνιστικούς, απ’ όσους δραστηριοποιείται η Cyta, ως οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Τα στοιχεία που παρατίθενται στον πίνακα, που περιλαμβάνεται στο δημοσίευμα, δεν είναι ακριβή και δεν δίνουν την πραγματική εικόνα.

    Το συνολικό ποσό  από τον πίνακα είναι αυθαίρετο, αφού προκύπτει μέσα από πρόσθεση στοιχείων ενός από τα πολλά σενάρια που τύγχαναν επεξεργασίας, μέχρι την κατάληξη στο τελικό.

    Τα μεγαλύτερα συμβόλαια που ισχύουν στο χώρο των χορηγιών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχουν συνομολογηθεί όχι από τη Cyta, αλλά από ανταγωνιστές της. Σημειώνεται ότι, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών του Οργανισμού για αντιμετώπιση της κρίσης και περιορισμό του κόστους,  ήδη έχει ληφθεί απόφαση για μείωση των κονδυλίων που αφορούν διαφημίσεις και τηλεοπτικά δικαιώματα και έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά γραπτώς τα σωματεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles