20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Η MTN, χορηγός της Κυπριακής Ψηφιακής Ατζέντας 2020, στο Ψηφιακό Πρωτάθλημα

    Η ΜΤΝ, προωθώντας ενεργά την ένταξη της Κύπρου στην ψηφιακή κοινωνία, συμμετέχει  στην κυπριακή Ψηφιακή Ατζέντα 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την υποστήριξη του πρώτου Ψηφιακού Πρωταθλήματος και την κατάθεση προτάσεων.

    Πιο συγκεκριμένα, η MTN στο πλαίσιο της στήριξης της, κατάθεσε προτάσεις με στόχο την προώθηση της έννοιας της ψηφιακής καινοτομίας σε μαθητές, φοιτητές, φυσικά πρόσωπα και ομάδες και νεοσύστατες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και την ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που συνάδουν με τις προτεραιότητες της Ψηφιακής Ατζέντας.

    Ο κ. Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να παρέχουμε πόρους, ευκαιρίες, εκπαίδευση και δικτύωση, για την ένταξη της Κύπρου στη ψηφιακή εποχή ώστε να αποκτήσει η οικονομία μας νέες, βιώσιμες προοπτικές. Νιώθουμε δικαιωμένοι που ξεκινήσαμε πρώτοι τέτοιες πρωτοβουλίες και καλούμε όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην προσπάθεια ένταξης της Κύπρου στη ψηφιακή εποχή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles