20.6 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Σχεδόν 7 στους 10 νέους συνδρομητές επιλέγουν Cablenet!

    cablenet exo kati na sou po

    Τρίμηνο δυναμικών επιδόσεων με τον πελάτη στο επίκεντρο αποδείχθηκε το τέταρτο τρίμηνο του 2014 για την Cablenet, αφού σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία (στατιστικό δελτίο Μάρτιος 2015) του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ), σχεδόν 7 στους 10 νέους συνδρομητές ευρυζωνικής σύνδεσης επιλέγουν την Cablenet.

    Παράλληλα, στους συνδρομητές Διαδίκτυου, IPTV/CableTV και σταθερής τηλεφωνίας η Cablenet παρουσιάζει επίσης αύξηση στο ποσοστά της, με αποτέλεσμα το μερίδιο αγοράς της να ξεπερνά για πρώτη φορά το 30%, ενώ την ίδια περίοδο η Cyta και η Primetel παρουσιάζουν πτώση στα μερίδια αγοράς τους.

    Καθοριστική συμβολή στη διατήρηση και ενίσχυση της πελατειακής βάσης φαίνεται να έχει αφενός μεν το ιδιόκτητο Υβριδικό Οπτικο-Ομοαξονικό (Hybrid Fiber Coaxial ή HFC) δίκτυο που διαθέτει η εταιρεία και κατατάσσεται στην κατηγορία των Δικτύων Νέας Γενιάς (Next Generation Networks ή NGNs) και αφετέρου ο ανθρώπινος παράγοντας. Το πάθος και η αφοσίωση των ανθρώπων της Cablenet σε αυτό που κάνουν, αποτελούν τις μεγάλες δημιουργικές δυνάμεις της εταιρείας. Είναι γνωστό, ότι το πάθος κινεί τη δημιουργία και η αφοσίωση την εξασφαλίζει, και αυτό… φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά στην Cablenet!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles