13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι ασυναγώνιστες προσφορές της HUAWEI τη φετινή BLACK FRIDAY!

    Μπορεί φέτος να ζούμε μία ιδιαίτερη χρονιά, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε ζούμε κάθε μέρα ξεχωριστά, ακόμη και “μένοντας σπίτι”. Μία από τις μέρες-ορόσημο για το Νοέμβριο, που τα τελευταία χρόνια “γιορτάζεται” και στη χώρα μας, είναι η BLACK FRIDAY, μία μέρα που συνοδεύεται από προσφορές και δυνατότητες αγορών κάθε λογής gadgets στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρόλο που φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, τα καταστήματα λιανικής είναι κλειστά, αυτό δε σημαίνει ότι η Black Friday δε θα γιορταστεί. Και αυτό γιατί μπορείτε να αποκτήσετε τα gadgets της προτίμησής σας μέσα από κάποιο online κανάλι διανομής, εκμεταλλευόμενοι προσφορές που, ευτυχώς, θα τρέξουν και φέτος. Η HUAWEI δε θα μπορούσε να λείψει από τη φετινή BLACK FRIDAY βρίσκοντας τον τρόπο να “γλυκάνει” τη διάθεσή μας και να μας ανεβάσει, ακόμη και αν οι περιορισμοί δε μας αφήνουν να ζήσουμε τις μέρες αυτές όπως ακριβώς θα θέλαμε. Οι νέες της προσφορές είναι πλούσιες, αφορούν όλη την γκάμα των προϊόντων της και φυσικά θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, σε ό,τι συσκευή και αν θέλετε να αποκτήσετε από το οικοσύστημά της. Φυσικά, το “παρών” δίνουν smartphones, smartwatches, tablets, wearables αλλά και laptops. Ας τα δούμε αναλυτικά!

    Στο τομέα των smartphones, δε χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς οι τιμές μιλούν από μόνες τους. Τα πιο δημοφιλή smartphones της εταιρείας, από τα πιο premium έως τα πιο οικονομικά, διατίθενται αυτή την BLACK FRIDAY σε κόστος που πραγματικά ξεχωρίζει. Έτσι, θα βρείτε την απόλυτη ναυαρχίδα της αγοράς P40 Pro, με το ξεχωριστό σχεδιασμό και τις επιδόσεις κορυφής που παίζει χωρίς αντίπαλο στο χώρο της φωτογραφίας, με κόστος μόλις 699 ευρώ, το P40 Lite με την πρωτοποριακή τετραπλή κάμερα με μόλις 229 ευρώ, αλλά και το P 40 Lite E με τριπλή κάμερα στα 129 ευρώ.

    Ακόμη, το πανάλαφρο smartphone με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό P Smart S με 48MP AI τριπλή κάμερα, αποθηκευτικό χώρο 128GB και OLED Dewdrop οθόνη 6,3 ιντσών στα 159 ευρώ, το P30 Lite με οθόνη 6,15 ιντσών, 4GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και τριπλή κάμερα 48MP με υπερευρυγώνιο φακό και AI στα 179 ευρώ και το P Smart 2019. πιο προσιτό από ποτέ, στα 139 ευρώ. Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε το Y5 2019 κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100, μόλις με 99 ευρώ.

    Στον τομέα των smartwatches, οι προσφορές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες. Έτσι, βλέπουμε πως το εξαιρετικό “έξυπνο ρολόι” Watch GT2 τόσο στη γυναικεία (λευκή) έκδοση, όσο και στην ανδρική, κοστίζει πλέον μόλις 129 ευρώ, ενώ το ολοκαίνουριο wearable Watch FIT, μία υπέρκομψη πρόταση για τον καρπό σας, μόλις 89 ευρώ. Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε το “κλασικό αγαπημένο” πια Watch GT μόλις με 79 ευρώ και το Band 3E σε κόστος που δε θα το πιστεύετε: μόλις με 14,90 ευρώ.

    Προσφορά υπάρχει και για τα wireless ακουστικά Free Buds 3 που κοστίζουν μόλις 119 ευρώ, ενώ (και) τα tablets της εταιρείας είναι πλέον πιο προσιτά από ποτέ. Σημειώστε: Το Mate Pad T8 μόλις στα 89 ευρώ, το T3 2+16 LTE 109 ευρώ, το T5 3+32 WiFi 149 ευρώ, το MatePad 4+64 στην LTE έκδοση 299 ευρώ και το MatePad 4+64 WiFi 249 ευρώ.

    Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε το πανίσχυρο bezel-less Windows 10 laptop με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό, οθόνη αφής 13.9”, ανθεκτική μπαταρία και εντυπωσιακές επιδόσεις MateBook X Pro στα 1599 ευρώ και το καινοτόμο MatePad Pro στα 599 ευρώ.

    Θα βρείτε όλες αυτές τις ξεχωριστές συσκευές στις ασυναγώνιστες τιμές της BLACK FRIDAY σε όλο το δίκτυο που συνεργάζεται η HUAWEI και σίγουρα ανάμεσά τους θα συναντήσετε τις αγορές εκείνες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση μέσα στην καραντίνα και θα σας προετοιμάσουν για την εορταστική περίοδο που έρχεται. Ακόμη και υπό τις συνθήκες που βρισκόμαστε, πρέπει να τη ζήσετε δυνατά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles