24.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Αυτόματη αναπαραγωγή των Facebook και Instagram βίντεο στις κινητές συσκευές

    Τέλος στα πειράματα περί αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο στο Facebook για κινητές συσκευές, καθώς το Κοινωνικό Δίκτυο ανακοίνωσε πως όσα βίντεο ανεβαίνουν απευθείας σε αυτό ή κοινοποιούνται μέσω του Instagram, θα αναπαράγονται αυτόματα στην Αρχική Σελίδα των χρηστών στις κινητές συσκευές.

    facebook video auto play

    Πιο συγκεκριμένα, καθώς ο χρήστης σκρολάρει την Αρχική Σελίδα, μόλις συναντήσει κάποιο βίντεο από τα προαναφερθέντα θα ξεκινά η αυτόματη αναπαραγωγή του βίντεο χωρίς ήχο. Ο χρήστης έχει την επιλογή να πατήσει το βίντεο και να το προβάλει σε πλήρη οθόνη με ήχο. Για τα βίντεο από άλλα Κοινωνικά Δίκτυα, όπως το YouTube για παράδειγμα, συνεχίζει να ισχύει η παλιά μέθοδος με πάτημα για αναπαραγωγή του βίντεο.

    Για όσους χρήστες ανησυχούν σχετικά με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η αυτόματη αναπαραγωγή στην κατανάλωση των mb ενός πακέτου δεδομένων, το Facebook έχει διαθέσει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του για να παίζουν αυτόματα τα βίντεο μονάχα μέσω WiFi.

    Τέλος, το Facebook δοκιμάζει αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο και στη web έκδοση του, δηλαδή μέσω υπολογιστή, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα εφαρμοστεί για όλους.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles