22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Blockbusters 2012: Από τον Batman στον Spiderman και από τον James Bond στο Hobbit

    Αποφασίσαμε πως θα περιμένουμε την προφητεία των Μάγια καθισμένοι σε μία αίθουσα. Και το «θανατηφόρο» 2012 έχει τόσα απίστευτα πολλά, «στριμωγμένα» blockbusters στο πρόγραμμα του, που είναι πιο πιθανό να βιώσουμε το «τέλος» του box office το 2013!

    John Carter
    O Andrew Stanton (Wall-E) σκηνοθετεί το πρώτο του live action φιλμ, που αναφέρεται στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο pulp fiction συγγραφέας Edgar Rice Burroughs. Λέγεται πως η CGI δουλειά θα καταπλήξει.

    Wrath of the Titans
    Άρεσε, δεν άρεσε το Clash of the Titans πάντως γέμισε τα ταμεία της Warner με πάνω από μισό δις δολάρια, και ο Jonathan Liebesman (Battle: Los Angeles) που αντικαθιστά τον Louis Leterrier, σίγουρα θα θέλει να κάνει το ίδιο.

    The Avengers
    Captain America, Iron Man, Hulk, Thor και άλλοι ακόμα προκαλούν τον Joss Whedon να σκηνοθετήσει τόσες πολλές «ντίβες» σούπερ ήρωες. Σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο, σίγουρα ένα blockbuster.

    The Dictator
    Ο Sacha Baron Cohen ετοιμάζεται να υπερβάλει ξανά, στο ρόλο του αλά Σαντάμ Χουσείν δικτάτορα. Η Αμερική θα ξαναχορέψει στους ρυθμούς του, ενώ επιστρέφει ο σκηνοθέτης του Borat, Larry Charles.

    Men In Black III
    Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και σταματάς για να ξαναγραφτεί το σενάριο; Αυτό δεν είναι καλό σημάδι για την ταινία, αλλά οι παραγωγοί ποντάρουν στο background της σειράς και στους καταφερτζήδες Will Smith και Tommy Lee Jones.

    Rock of Ages
    Να δούμε τον Tom Cruise να ροκάρει αλά Axl Rose και τι στον κοσμο. Ο Adam Shankman (Hairspray) σκηνοθετεί τον Cruise και τους Russell Brand, Alec Baldwin και Catherine Zeta-Jones στο μοναδικό musical της χρονιάς.

    Skyfall
    Ο νέος Bond θα προβληθεί τον Οκτώβριο, με τον Daniel Craig να έχει δίπλα του εκτός από την Judi Dench φυσικά, και τους Ralph Fiennes, Albert Finney αλλά και τον Javier Bardem. Η επιλογή πάντως του Sam Mendes έβαλε κάποιους σε σκέψεις…

    The Amazing Spider-Man
    Οι Tobey Maguire και Sam Raimi άφησαν τη θέση τους στους Andrew Garfield και Marc Webb, και όλοι περιμένουν να δουν πως θα τα καταφέρει το περίφημο frachise. Λένε πως έχουν ήδη δρομολογήσει το sequel.

    The Dark Knight Rises
    Το φιλμ του καλοκαιριού για την Αμερική. Η τελευταία επίσκεψη του Christopher Nolan στην Gotham City, σίγουρα έχει να τα βάλει με την βαριά σκιά του 1 δις. δολ. που είχε φέρει το The Dark Knight στο box office. Και με το γεγονός πως δεν υπάρχει πια Heath Ledger.

    Prometheus
    Πολύ θα το χαρούμε να βουλώσει στόματα ο Ridley Scott και να θυμίσει ποιος είναι ο απόλυτος master του sci-fi. Σίγουρα οι Alien αναφορές και σύνδεσμοι δεν θα λείπουν… από το μυαλό του κοινού, αλλά ωστόσο περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον.

    Brave
    Η Pixar δοκιμάζει για πρώτη φορά να εισέλθει στον κόσμο του παραμυθιού (βλέπε την σκωτσέζικη ιστορία της Πριγκίπισσας Merida). Λογικά και αναπόφευκτα, ο animation πρωταγωνιστής της χρονιάς.

    The Hobbit: An Unexpected Journey
    Μετά από καθυστερήσεις και πολλές αναποδιές, με τον Guillermo Del Toro να αποχωρεί, το φιλμ βρήκε τον δρόμο του με τον Peter Jackson να επιμελείται του prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Χρέη βοηθού σκηνοθέτη ανέλαβε μάλιστα ο Andy Serkis, ο ηθοποιός που ερμηνεύει το περίφημο Γκόλουμ.

    And the rest…

    Total Recall: Nέα version με τον Colin Farrell

    American Reunion: Αναβίωση του American Pie

    The Expandables 2: O Sylvester Stallone καλεί ξανά τους action “ώριμους” φίλους του.

    Battleship: Από τα «μυστήρια» του 2012, η «ναυμαχία» του Peter Berg.

    This is Forty: O Judd Apatow γράφει και σκηνοθετεί στο γνωστό του στυλ.

    Jack the Giant Killer: O Bryan Singer επιστρεφεί από την εποχή του Valkyrie με ένα story φαντασίας.

    Ι Hate You, Dad: O Adam Sandler στις γνωστές του βαρεμάρες.

    Abraham Lincoln: Vampire Hunter : O Αβραάμ Λίνκολν τα βάζει με βρυκόλακες; Μα τι σκαρώνει ο Timur Bekmambetov;

    Ice Age:Continental Drift: Η 4η προσθήκη θα ταρακουνήσει (και αυτή) το box office.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles